IKEA sărbătorește 10 ani în România

IKEA sărbătorește 10 ani în România

Pe 21 martie 2017 se împlinesc 10 ani de la deschiderea Magazinului IKEA Băneasa. IKEA România le mulțumește angajaților și clienților care au contribuit la succesul magazinului și la evoluția din ultimii 10 ani. Cu această ocazie, IKEA le oferă membrilor IKEA FAMILY 10 zile de reduceri de 10% la 10 game diferite de produse.

"Am făcut parte din viețile românilor în ultimii 10 ani, cu peste 120 de milioane de produse care și-au găsit locul în casele lor, și peste 30 de milioane de vizitatori care au trecut pragul magazinului nostru. Ne-am bucurat să luăm parte la schimbări importante pentru noi toți și să creștem alături de cei peste 2.500 de oameni care au lucrat în magazinul IKEA în toți acești ani, dintre care 569 care sunt în continuare angajații IKEA România. În tot acest timp, echipa IKEA a avut grijă să transforme viziunea IKEA – de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru cei mai mulți oameni – în realitate. Este parte din magia IKEA și o călătorie minunată pe care o facem împreună. Pentru noi dintotdeauna oamenii au fost și rămân cei mai importanți", spune Violeta Neniță (directoarea Magazinului IKEA Băneasa).

 

Câteva cifre interesante pentru magazinul IKEA Băneasa la aniversarea a 10 ani:

 • Cea mai vândută familie de mobilier a fost familia de sisteme de depozitare pentru camera de zi BESTÅ, cu peste 390.000 de bucăți vândute în cei 10 ani. 
 • Farfuriile și bolurile din gama OFTAST au fost accesoriile cele mai apreciate de clienții noștri, care au în casele lor 1.619.919 de bucăți.
 • Prăjitura cu migdale ALMONDY CAKE a câștigat în fața chifteluțelor în vânzările Restaurantului, cu 1.391.547 de bucăți vândute. 
 • Clientul cu cel mai mare bon din cei zece ani și-a mobilat simultan mai multe camere din casă și a cumpărat mobilier și accesorii în valoare de 104.568 lei.

Magazinul IKEA va sărbători alături de membrii IKEA FAMILY cei 10 ani de la deschidere, cu 10 zile de reduceri de 10%, la 10 game diferite de produse:

 • 13 Martie – Jucării și așternuturi pentru copii
 • 14 Martie – Pahare și farfurii
 • 15 Martie – Perdele și draperii
 • 16 Martie – Mobilier pentru baie
 • 17 Martie – Comode pentru dormitor și oglinzi
 • 18 Martie – Mobilier pentru hol
 • 19 Martie – Pilote și perne pentru dormitor adulți
 • 20 Martie – Mese pentru sufragerie și pentru exterior
 • 21 Martie – Paturi și saltele pentru adulți
 • 22 Martie – Mese și dulapuri pentru birou

Reducerile sunt valabile în perioada 13-22 martie 2017 inclusiv, în limita stocurilor disponibile, pentru toți cei care au un card IKEA FAMILY.

"Ne petrecem 85% din viață în interior, așa că este normal ca design-ul să ne influențeze starea de spirit. În IKEA, ne dorim să venim constant cu idei noi pentru a aduce în casele românilor ceea își doresc și au nevoie oamenii, pentru a se bucura de momentele mari și mici care îi fac fericiți acasă. Un mod prin care ne dorim să îi inspirăm pe oameni să își creeze o viață de zi cu zi mai bună acasă este spațiul IKEA® POPAS URBAN, deschis pe Calea Victoriei nr. 46, până la finalul lunii martie. A fost proiectat ca un spațiu-surpriză, în care ne-am dorit să aducem experiența IKEA mai aproape de centrul orașului și să creăm un loc temporar în care oamenii să vină să se relaxeze, să se întâlnească cu cei dragi și cu noi, să găsească inspirație pentru casele lor," a adăugat Violeta Neniță.

Pe lângă reducerile pregătite pentru membrii IKEA FAMILY, IKEA România îi așteaptă cu evenimente-surpriză și pe vizitatorii IKEA POPAS URBAN de pe Calea Victoriei nr.46.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related