O aniversare de cinci stele: Irina Margareta Nistor si-a serbat ziua ca-n filme, la salile VIP de la Cinema City ParkLake

O aniversare de cinci stele: Irina Margareta Nistor si-a serbat ziua ca-n filme, la salile VIP de la Cinema City ParkLake

Numele Irinei Margareta Nistor este aproape sinonim cu filmul din Romania si unde altundeva isi putea serba “vocea filmelor” aniversarea celor 60 de ani decat la cinema? Si nu oriunde! Ci in salile VIP de la Cinema City ParkLake, unde experienta cinematografica este cu adevarat de cinci stele.

Cunoscutul critic de film si-a invitat prietenii la un matineu de neuitat, duminica, 26 martie, la multiplexul Cinema City din ParkLake Shopping Center din Bucuresti. Salile VIP au fost rezervate exclusiv pentru aniversarea Irinei Margareta Nistor, cei peste 100 de invitati bucurandu-se de o atmosfera unica: gastronomie fina pregatita pe loc de un Chef, precum si cele mai bune conditii de vizionare a filmului.

Petrecerea nu s-a lasat fara surprize, care mai de care mai emotionante. Un cunoscut artist si compozitor de la Londra, Tom Hickox, a venit in Capitala special pentru a-i canta live o melodie inspirata din povestea de viata a acesteia, iar prietenii apropiati i-au oferit in dar Fundatia Irina Nistor, pentru a-si indeplini visul de a-si instala propriul ecran de cinema in gradina minunatei sale case.

"O aniversare de Oscar, cu un casting ideal de prieteni, care s-au simtit la Cinema City in orasul celei de-a 7-a arte, unde am fost primar pentru o dimineata, chiar ca-n filme, ca-n filmele marca Disney, cu muzica live de la Londra si cu un happy ending dulce ca tortul cu trandafiri din «Frumoasa si Bestia»! Multumirile tot ca la Oscar pentru toti, o lista fara de sfarsit si fara cronometru!", a declarat emotionata sexagenara Irina Margareta Nistor.

 

Cunoscuta publicului din Romania mai ales pentru vocea sa inconfundabila – in perioada comunista a dublat in secret peste 3.000 de filme inregistrate pe casete VHS si aduse din Occident – Irina Margareta Nistor este un apreciat critic de film, dar si un realizator redutabil de emisiuni despre lumea filmului, avand o bogata activitate in mass media.

Nascuta pe 26 martie 1957 la Bucuresti, Irina Margareta Nistor a vazut peste 13.000 de filme si este un fin cunoscator al industriei cinematografiei si o prezenta nelipsita de la marile festivaluri de profil, dar si de la cele mai importante premiere ale industriei.

"De o delicatete si generozitate iesita din comun, doamna Irina Margareta Nistor nu e doar vocea care ne-a insotit ani intregi in toate aventurile cinematografice, ci omul care alege mereu sa ramana la creditele de final ale fiecarui film in semn de reverenta pentru realizatori. Pentru noi a fost o mare onoare ca «doamna filmului romanesc» a ales sa isi petreaca ziua de nastere din nou, cu noi, in cinema. Chiar daca cinematograful nostru este locul in care isi petrece o buna parte din viata, inca de la primul deschis in urma cu 10 ani, a fost cu siguranta o zi de neuitat si o aniversare plina de surprize emotionante si ne bucuram nespus ca am putut contribui la aceasta experienta memorabila care a determinat-o sa se simta, dupa cum dumneaei a declarat, «Primarul Cinema City». Este o idee originala sa iti inviti prietenii la film de ziua de nastere, iar salile VIP ofera tot confortul unei petreceri unice", a declarat Ioana Ionescu (Marketing Manager Cinema City).

 

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, a deschis in toamna anului trecut cel de-al 24-lea multiplex al retelei, localizat in centrul comercial ParkLake din Capitala. Noul multiplex, al patrulea din Bucuresti, se afla in cartierul Titan si a devenit rapid un loc de referinta pentru iubitorii de filme, mai ales ca acestia se pot bucura aici de tehnologia revolutionara de proiectie, filme de top, dar si un design cu totul special, alaturi de servicii premium.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related