Trei rețete noi semnate de Chef Samuel le Torriellec, disponibile de astăzi în ediție limitată doar la OMV

Trei rețete noi semnate de Chef Samuel le Torriellec, disponibile de astăzi în ediție limitată doar la OMV

Începând cu 04 aprilie, în toate stațiile OMV vor fi introduse în meniu trei noi rețete create de chef Samuel le Torriellec: Baguette Caprese, Baguette Peking și Baguette Tandoori cu prețuri pornind de la 8,99 lei și ajungând până la 12,99 lei.

Samuel le Torriellec este în momentul de față unul dintre cei mai apreciați chefi din industria gastronomică românească.

Cele trei noi rețete create: Baguette Peking cu rață prăjită și sos Peking, Baguette Tandoori cu piept de curcan la grătar și sos tandoori și Baguette Caprese cu mozzarella, roșii și pesto combină arome inedite pentru toate preferințele.

"Suntem bucuroși că chef Samuel a răspuns afirmativ invitației noastre de a fi alături de echipa OMV. Acest lucru reprezintă pentru noi o alegere importantă de a fi, încă o dată, la înălțimea așteptărilor clienților noștri. Ne aflăm într-un continuu proces de adaptare la nevoile clienților noștri în mișcare, convinși că vrem să oferim cele mai bune servicii și produse. Avem încrederea că eforturile, pasiunea și grija investite în crearea acestor noi rețete vor face diferența pentru vizitatorii noștri și vor reconfirma faptul că stațiile OMV sunt o destinație completă pentru ei.", explică Adrian Nicolaescu.

 

"Am ales să mă alătur familiei OMV din simplul fapt că, pentru mine, mâncarea nu trebuie să fie neapărat pretențioasă pentru a fi bună. Cred în mâncărurile simple, realizate din ingrediente proaspete, ce reușesc întotdeauna să surprindă savoarea fiecărui component. Îmi place faptul că românii au preferințe variate și o înclinație pentru gustul tradițional al mâncării. Cred că este păcat să nu ne bucurăm de o mâncare bună, în orice moment, indiferent de momentul zilei sau unde ne-am afla", a declarat chef Samuel le Torriellec.

Pasiunea lui Chef Samuel pentru bucătărie a început de când avea 16 ani și de atunci a lucrat în restaurante cu 2 și 3 stele Michelin din Franța și a condus un restaurant cu o stea Michelin. Consideră că diferența dintre un restaurant cu stele Michelin și un alt restaurant este aceea că, în cazul primului, perfecțiunea este o cerință obligatorie.

Sandvișuri noi și training permanent al echipei VIVA

Cele trei noi rețete create de chef Samuel sunt disponibile din aprilie, în toate stațiile OMV. Ingredientele au fost atent selecționate iar învățăturile lui chef Samuel sunt transmise către toată echipa de aproximativ 318 bucătari VIVA Cafe.

Introducerea noilor rețete reprezintă încă un pas în dezvoltarea continuă a OMV în rolul de lider al pietei de retail de carburanți și răspunde preferințelor consumatorilor în mișcare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related