OMV continuă colaborarea cu Chef Samuel le Torriellec și introduce alte trei noi rețete în restaurantele VIVA

OMV continuă colaborarea cu Chef Samuel le Torriellec și introduce alte trei noi rețete în restaurantele VIVA

Începând cu luna noiembrie, trei noi rețete create de chef Samuel le Torriellec în exclusivitate pentru OMV au fost introduse în meniurile restaurantelor VIVA, în toate stațiile OMV: Barbeque Pork Gourmet, Rib Supreme și Tartă Grand Pere.

Restaurantele VIVA aduc laolaltă un număr variat de produse de cea mai înaltă calitate, reușind să transforme timpul petrecut în benzinărie într-o experiență plăcută pentru clienți.

OMV continuă parteneriatul cu chef Samuel le Torriellec care a început în aprilie anul acesta, când a creat trei rețete pentru OMV.

Cele trei produse ce pot fi găsite în toate restaurantele VIVA, dintre care două sandvișuri și o tartă concepute de către chef Samuel, au fost inspirate de amintirile din copilarie ale sale. Astfel, noile produse, Barbeque Pork Gourmet, sandviș cu carne de porc, Rib Supreme, sandviș cu carne de vită și Tartă Grand Pere, produs de patiserie frantuzească,  aduc la un loc arome pentru toate gusturile.

 

“E o bucurie pentru noi să continuăm parteneriatul cu chef Samuel. Clienții sunt extrem de importanți, de aceea, încercăm să fim mereu în întâmpinarea nevoilor lor. Promisiunea de brand We care more reprezintă pentru noi un punct de plecare pentru toate acțiunile pe care le întreprindem, de aceea, suntem convinși ca, și de această dată,  noile rețete vor reprezenta motive importante de a vizita stațiile OMV.”, explică Adrian Nicolaescu

 

„Am răspuns afirmativ imediat când mi s-a propus să continui colaborarea cu OMV. Am crezut de la bun început în acest demers de a oferi gustări de calitate în benzinării, si susțin inițiativa lor. Știu că bucătăria românească are rețete deosebite și românii au preferințe variate, de aceea sper ca aceste noi rețete să le fie pe plac.”, a declarat chef Samuel le Torriellec.

 

Sandvișuri noi și training permanent al echipei VIVA

Noile produse sunt disponibile din 1 noiembrie, în toate stațiile OMV. Ingredientele au fost atent selecționate, iar învățăturile lui chef Samuel sunt transmise către toată echipa de aproximativ 318 bucătari VIVA Cafe.

 

Cu noile produse, OMV reia promisiunea We care more, prin care, cu atenția la detalii și livrarea de servicii și produse de calitate, încearcă să devină pentru românii mereu pe fugă destinația ideală de a se bucura de o gustare de cea mai bună calitate și o cafea premium.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related