Zonga, aplicația românească de muzică, se lansează internațional #ZongaInternational

Zonga, aplicația românească de muzică, se lansează internațional #ZongaInternational

Zonga, aplicația românească de muzică nr. 1 din România, se lansează la nivel internațional pe 1 decembrie 2017. După 5 ani pe piața din România, aplicația va fi disponibilă și pentru cei peste 5 milioane de români din întreaga lume.

Românii din străinătate vor putea descoperi pe Zonga artiștii români pe care îi îndrăgesc, precum și playlist-uri cu muzică românească, potrivită pentru orice moment și orice gen preferat, indiferent dacă este vorba de pop, rock, folk, romanțe sau muzică populară. Altfel spus, românii din diaspora vor avea la dispoziție peste 50.000 de melodii, deci aproximativ 4.000 de ore de muzică 100% românească.

Pentru a promova noul serviciu, luna noiembrie a fost luna în care am lansat harta interactivă #ZongaInternational. Aici, românii de pretutindeni au putut trimite poze din întreaga lume cu melodii românești pe care își doresc să le asculte pe Zonga.

 

Până acum, pozele #ZongaInternational au reușit să ajungă pe patru continente (Europa, America de Nord, Asia și Africa), iar unele dintre cele mai frumoase materiale primite au fost cele din Bagdad, Dublin, Londra și Aarhus. Planurile pentru lansare nu se opresc aici:

 

„Am vorbit cu mulți români din diaspora și ne-am dat seama că muzica reprezintă pentru ei una dintre cele mai importante conexiuni pe care le au cu țara. Chiar dacă nu mai sunt în România, ei continuă să asculte muzica românească și radio-urile de acasă sau să se întâlnească la petreceri ale comunităților de români, unde muzica românească este pe primul loc.

Ne-am dorit ca Zonga să îi aducă, prin muzică, mai aproape de casă, acesta fiind motivul pentru care am și decis să lansăm serviciul internațional chiar pe 1 decembrie. Ne dorim să le arătăm românilor plecați în străinătate că sunt foarte importanți pentru România.

Am pregătit în aplicație multe playlist-uri potrivite pentru orice moment al vieții lor și ne dorim ca următoarea petrecere românească din străinătate să fie cu muzică de pe Zonga.”, declară Sergiu Biriș, CEO Zonga.

 

 

Aplicația va fi disponibilă pentru telefoanele cu sisteme de operare Android și iOS. Toți utilizatorii care au activ un abonament Zonga „Dor de casă” vor putea asculta muzică fără reclame și vor avea disponibilă opțiunea mod „Offline”, care permite ascultarea muzicii preferate chiar și în momentele în care nu e disponibilă o conexiune la Internet.

Românii din diaspora care doresc să încerce Zonga pot opta pentru mai multe variante de abonamente:

  • Zonga Free - gratuit. Oferă pentru ascultare toată muzica românească, însoțită de reclame, și fără posibilitate de descărcare și ascultare în mod „Offline”.
  • Zonga „Dor de casă” - 2,99 EUR/lună. Oferă pentru ascultare toată muzica românească, fără reclame și cu posibilitate de descărcare și ascultare în mod „Offline”.
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related