Lidl isi extinde reteaua din Romania cu 3 noi magazine

Lidl isi extinde reteaua din Romania cu 3 noi magazine

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea a 3 magazine in Calarasi, Piatra Neamt si Pitesti, pe data de 13 aprilie. Fiecare dintre cele 3 unitati are o suprafata dedicata clientilor de peste 1000 m² si este prevazuta cu locuri de parcare. Odata cu deschiderea noilor magazine vor fi create aproximativ 60 de noi locuri de munca.

Orarul de functionare a noilor unitati va fi intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 8:00 si 21:00. Adresele celor trei noi magazine Lidl sunt:

  • Calarasi, pe Strada Eroilor Revolutiei, Nr. 49 A;
  • Piatra Neamt, pe Bulevardul General Nicolae Dascalescu, Nr. 2;
  • Pitesti, pe Strada Razboieni, Nr. 1.


Magazinele folosesc tehnologii avansate din domeniul constructiilor, iar modul in care au fost construite este parte a demersului de sustenabilitate al companiei, in conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, alaturi de noul sediu central Lidl din Bucuresti, aflat in constructie, si de centrul logistic recent deschis la Lugoj, procesul de executie a celor 3 magazine se aliniaza tendintei de dezvoltare imobiliara durabila, in linie cu standardele europene.

Deschiderea noilor magazine ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele. Totodata, in saptamana urmatoare deschiderii magazinului, de joi pana duminica, clientii vor putea degusta delicioasele produse de la Brutaria Lidl.

Inaugurarea magazinelor din Calarasi, Piatra Neamt si din Pitesti este parte din strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua sa fiind produse in Romania.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in 27 de tari europene si avand peste 140 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related