Food Revolution Day 2017, Grădina Verona București #RăsfăţulResturilor

Food Revolution Day 2017, Grădina Verona București #RăsfăţulResturilor

Începând cu luna martie, ȋn cadrul zilelor Școala Altfel anunţăm lansarea primului program de educaţie alimentară practică "ȘCOALA DE NUTRIȚIE ȘI STIL DE VIAȚA SANATOS" și ȋn şcolile de stat, cu avizul MENS, program susţinut de Selgros Romania şi “Sănătatea incepe din farfurie”, ȋn parteneriat cu Food Revolution Romania, campanie iniţiată la nivel global de Jamie Oliver. Programul este dedicat copiilor de 6-12 ani din invăţământul preuniversitar, pentru a-i invăţa principii de baza pentru o alimentaţie sănătoasă, pentru a deprinde gustul legumelor și fructelor proaspete și a afla informaţii de bază despre provenienţa acestora, pentru a deprinde obiceiuri sănătoase de gătit acasă, ȋn familie şi a ȋnvăţa să-şi pregătească singuri micul dejun sau pacheţelul pentru şcoală.

Pe 19 mai, ȋn toată România și ȋn toată lumea se va sărbători Food Revolution Day ȋn școli, acasă, ȋn familie sau cu prietenii, un proiect global conceput de Jamie Oliver, care iși propune educarea zi de zi pentru o alimentaţie sănătoasă şi introducerea lecţiilor de educaţie alimentară şi gătit ca disciplină obligatorie ȋn toate şcolile de pe glob. “Food Revolution Day is everyday. Cook it, Share it, Live it.”

Sâmbătă şi duminică, 20-21 mai, vă aşteptăm la Grădina Verona ȋncepând cu orele 11:00-14:00 pentru o conferinţă de presă cu tema #RăsfăţulResturilor despre Risipa alimentară & Junk Food, temă globală a Food Revolution Day de anul acesta. De asemenea, vom găti ȋmpreună copii, părinţi, profesori, bloggeri, chefi de renume şi voluntari Food Revolution din peste 10 orase.

Ȋmpreună, parinţi și copii, vom ȋnvăţa despre importanţa legumelor și fructelor ȋn alimentaţia zilnică, de asemenea vom avea activări şi concursuri tematice susţinute de partenerii evenimentului.

#RasfatulResturilor #NoJunk și #NuRisipeiAlimentare sunt hashtagurile campaniei Food Revolution de anul acesta.

Înscrierea la evenimentul Food Revolution Day Grădina Verona Cărtureşti este gratuita, ȋn limita locurilor disponibile, pentru copii de 6+ ani ȋnsoţiţi de părinţi pe baza de ȋnscriere la email.

“Prin lansarea campaniei in şcolile de stat dorim să implicăm cca. 8.500 de copii şi părinţi, acasă, ȋn atelierele de gatit, pe care le vom organiza ȋn acest an. Cred cu tarie ca educatia multisenzoriala prin gusturi si arome ii ajuta pe parinti si copii sa faca marea schimbare catre o alimentatie sanatoasa, catre echilibru personal si armonie in familie", spune Raluca Vasile, antrenor de gusturi si arome, consultant aromaterapie, blogger, Creator concept campanie "Scoala de nutritie si stil de viata sanatos".

Proiectele sunt realizate cu susţinerea partenerului nostru principal Selgros Romania si Sanatatea incepe din farfurie, a partenerilor și producătorilor locali precum Cărtureşti, Napolact, Thermomix, Food Saver, Sloop, Aqua Carpatica, Food Saver, Mama Pan, Canah Green Living, Topoloveni si Topoloveana, Fagurele cu miere, Ferma Ilinca, Ferma Nealcosa, Casa Gaciu-Mustar de Tecuci, Artesana, Asociatia Viitor Deschis, InfoCons, Slow Food Bucuresti, Asociatia Impreuna pentru o viata mai buna, Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality și partenerilor media, Antena1, ProTV, Radio Itsy Bitsy, Radio Romania Cultural, Pap Tot, Parents, Jurnalul.ro, Gastroart.ro, GoKid.ro, Viva, Life.ro. Super40.ro, TrendsHRB, LidersUnited, cristianchinabirta.ro, foodbloggers.ro, manafu.ro, Gustos.ro, Culinar.ro, MothersintheCity.ro, cărora le mulţumim cu această ocazie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related