[Antreprenor educator] Ovidiu Folcuț (Universitatea Româno-Americană): Costurile învățământului superior în România sunt anormal de mici

[Antreprenor educator] Ovidiu Folcuț (Universitatea Româno-Americană): Costurile învățământului superior în România sunt anormal de mici
Sursa foto: legalmarketing.ro

Piata in care institutiile de invatamant privat superior isi desfasoara activitatea este una ”usor anacronica”, este de parere Ovidiu Folcut, rector al Universitatii Romano-Americane (RAU). Un indicator evident al acestui lucru sunt discrepantele privitoare la costuri: taxele anuale pentru un prescolar au ajuns, in unele cazuri, chiar si de 10 ori mai mari decat cele platite de un student. 

RAU a fost fondata imediat dupa 1990, la initiativa profesorului Ion Smedescu, care avea 67 de ani atunci. Nu e tocmai varsta obisnuita pentru un antreprenor, insa erau alte vremuri dupa revolutie, ”exista un alt context al societatii si o alta dorinta si determinare a initiatorilor unor astfel de proiecte”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


WOPA

Suntem independenti, suntem locali, suntem maturi si suntem siguri pe noi cand vine vorba de orice fel de strategie de comunicare, atl, digital sau btl. Am fost si suntem apreciati in egala masura atat de clienti... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related