Andrei Stoica intră într-o nouă luptă. De această dată, pentru educație

Andrei Stoica intră într-o nouă luptă. De această dată, pentru educație

Campionul K1, Andrei Stoica, urmărește un KO în valoare de 5.000 ron. Sportivul intră într-o altfel de luptă față de cele cu care este deja obișnuit și își adaptează tacticile care i-au adus titlurile de campion pentru o nouă bătălie. În data de 8 iulie, în cadrul Swimathon București, la Bazinul Dinamo, Andrei Stoica va înota pentru Centrul de Evaluare și Analize Educaționale (CEAE).

Sportivul va duce lupta înotând și va strânge, prin donații, fonduri care vor finanța programele educaționale ale CEAE. Alături de coechipierii săi: Bogdan Stoica, Radu Andrei Tudor, Nicolae Angelescu și Andrei Cârcea, va concura pentru a îndeplini obiectivul echipei sale ”Luptătorii”.

Nicio luptă nu e prea grea. De cele mai multe ori lupt singur, dar în bătălia asta avem nevoie de cât mai mulți aliați. Vă aștept să fiți alături de noi pe 8 iulie la Bazinul Dinamo. Să luptăm împreună, cât mai mulți, pentru a-i ajuta pe copii să-și îndeplinească visurile”, declară luptătorul K1.


Andrei Stoica susține proiectul ”Incubatorul științelor altfel”, înscris în competiție de CEAE. Motivația lui o reprezintă sprijinul care va fi acordat cadrelor didactice în a-și schimba modul de lucru la clasă și de a dobândi abilitățile necesare pentru a-i ajuta pe elevi să ”gândească pe cont propriu”.

Unii părinți și profesori sunt atât de preocupați de multe alte lucruri, dar nu încearcă să înțeleagă nevoilor elevilor, ale propriilor copii. Nu funcționează, nu vom avea rezultate dacă profesorii continuă să-i țină în liniște în bănci și să-și prezinte discursul. Nu trebuie încurajată liniștea la ore, din contră, copiii trebuie să spună ce gândesc, să fie stimulați, să pună întrebări, iar profesorii să-i îndrume, să le deschidă apetitul pentru cunoaștere”, spune Andrei Stoica.

Două echipe vor concura pentru Centrul de Evaluare și Analize Educaționale. ”Luptătorii” și ”Creativele” din care fac parte: Raluka (Raluca Nistor), Elena Voineag, Maia Ciocăzanu și Vera Ciocăzanu. Obiectivul pe care ambele echipele urmăresc să-l atingă, prin donații, este de 10.000 de ron.

Donațiile pot fi făcute până pe 31 iulie 2017,  pe site-ul evenimentului prin Mobile Pay, prin transfer bancar, direct la sediul Fundației Comunitare București sau chiar în ziua de 8 iulie la eveniment. 

Creative Business Management asigura suportul de media relations pentru proiectul educațional "Incubatorul științelor altfel".

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related