Lanţul de brutării Paul a deschis cea de-a doua locație în Constanța. Investiția s-a ridicat la 450.000 euro și dispune de un spațiu dedicat pasionaților de cafea

Lanţul de brutării Paul a deschis cea de-a doua locație în Constanța. Investiția s-a ridicat la 450.000 euro și dispune de un spațiu dedicat pasionaților de cafea

Lanţul franţuzesc de brutării Paul continuă să-și consolideze poziția pe piața locală prin inaugurarea celei de-a 18-a unități din România, în Constanța. Brutăria este amplasată în centrul comercial Vivo, de pe Bulevardul Aurel Vlaicu nr. 220, și dispune de o terasă generoasă. Investiția în noua locație se ridică la aproximativ 450.000 euro. Aceasta are o suprafață de 198 metri pătrați și o capacitate de 90 de locuri (interior și terasă). 

"Ne uităm constant la noi oportunități de dezvoltare a rețelei la nivel local și încercăm să aducem mai aproape de consumatori filosofia brandului Paul și conceptul „L’art de vivre à la française”, cu accent pe experiențe pline de stil și rafinament. Ne bucurăm să inaugurăm cea de-a doua locație în Constanța. Aceasta reprezintă o confirmare a faptului că Paul și-a găsit mulți fani printre constănțeni", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, Paul România).

 

Toți cei care vor trece pragul brutăriei vor găsi aici o gamă diversificată de produse preparate după reţete tradiţionale franţuzeşti. Din meniu fac parte produse de viennoiserie, opţiuni pentru micul dejun, prânz, gustări uşoare, deserturi precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolată şi cafea, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes şi alte delicii.

În plus, pasionații de cafea se pot bucura în această locație de noi produse din gama Gourmet Cafe, într-un spațiu special dedicat. Latte Glace, Macaron Frappe sau The Glace sunt doar o parte dintre preparatele răcoritoare care pot fi savurate în această vară în brutăria Paul Vivo.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related