Antreprenori din Marea Britanie, Cehia, Bulgaria, Croația și Polonia lucrează cu startup-urile fintech la TechHub Bucharest Fintech Month

Antreprenori din Marea Britanie, Cehia, Bulgaria, Croația și Polonia lucrează cu startup-urile fintech la TechHub Bucharest Fintech Month

TechHub Bucharest, în parteneriat cu Raiffeisen Bank și cu sprijinul comunității Fintech Camp, organizează pentru al doilea an consecutiv Fintech Month, program gratuit de mentorat și consultanță de business.

Luna Fintech este dedicată startup-urilor care dezvoltă tehnologii financiar-bancare și care vor să intre în contact cu antreprenori de succes la nivel global precum Tomas Hanacek, CEO Zalep, Ivan Milos, Business Development Manager Friendly Score și Imran Khan, Manager Comunicare Wirex. Programul durează patru săptămâni, iar antreprenorii interesați să participe la evenimentele gratuite se pot înscrie online.

Între 7 și 29 septembrie, TechHub Bucharest în parteneriat cu Raiffeisen Bank și cu sprijinul comunității Fintech Camp organizează peste 10 evenimente gratuite de mentorat și consultanță de business pentru antreprenorii care dezvoltă afaceri folosind tehnologii financiar-bancare. Sesiunile de networking și mentorat au loc în cadrul Fintech Month, un program special conceput pentru a sprijini inovarea industriei financiar-bancare și a performanței în domeniu.

Ecosistemul Fintech din Europa Centrală și de Est: oportunități și obstacole

Statusul ecosistemului Fintech din Europa Centrala și de Est va fi analizat în cadrul primului eveniment organizat în contextul Fintech Month, pe șapte septembrie, la TechHub Bucharest.

Tomas Hanacek, CEO Zalep.to (o platformă online care permite întreprinderilor mici și mijlocii să vândă facturile neîncasate pentru a-și îmbunătăți cashflow-ul) și Ivan Milos, Business Development Manager la Friendly Score (platformă online care oferă utilizatorilor un scor bazat pe activitatea lor din mediul online, care atestă gradul de încredere pentru un viitor împrumut bancar) vor împărtăși din experiența lor în industria fintech.

Industria Fintech: reglementare, monede virtuale și securitatea tehnologiilor bancare

Pe 14 septembrie, Sergiu Sechel, Manager Technology Advisory Services la Ernst & Young și Andreea Lisievici, avocat la Privacy One vor discuta despre apropiata intrare în vigoare a unor reglementări europene (PSD2 și GDPR) care impactează domeniul financiar și zona de fintech. Cei doi invitați vor discuta despre cadrul legal pentru afacerile fintech în vederea protejării datelor cu caracter personal în domenii precum cloud computing, securitate cibernetică, publicitate bazată pe comportamentul utilizatorilor sau stocarea datelor.  

Oportunitățile de business care apar odată cu creșterea accelerată a monedelor virtuale și a tehnologiei blockchain aflată la baza acestora vor fi dezbătute pe 21 septembrie alături de Imran Khan, Manager comunicare la Wirex, Vlad Nistor, CEO Coinflux și Nikola Škorić, CEO Electrocoin. Pe 28 septembrie, ultimul panel al Fintech Month va aborda pe larg subiectul securității în domeniul fintech și cum pot folosi companiile din industria financiară tehnologia pentru a-și proteja infrastructura și datele clienților lor.

Alături de evenimentele deschise întregii comunități, antreprenorii în tehnnologie se pot înscrie și la sesiunile private de mentoring cu experți și specialiști din domeniu. Acestea vor avea loc pe 8, 15, 22 și 29 septembrie, iar participarea este gratuită în baza completării unui formular disponibil online pe bucharest.techhub.com.

Informațiile despre evenimentele organizate de TechHub Bucharest în parteneriat cu Raiffeisen Bank în cadrul Fintech Month, cu sprijinul comunității Fintech Camp, sunt actualizate constant pe site.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune



Branded


Related