#NoulPizzaHut #Dorobanti: design urban, industrial și noi preparate în meniu - spațiul perfect pentru ieșirile cu prietenii

#NoulPizzaHut #Dorobanti: design urban, industrial și noi preparate în meniu - spațiul perfect pentru ieșirile cu prietenii

Pizza Hut Dorobanți devine #NewPlaceInTown și începând de astăzi își așteaptă clienții într-un spațiu urban, industrial și modern, în linie cu stilul lor de viață. Cu o istorie de peste 20 de ani în România, restaurantul a trecut printr-o schimbare totală de atitudine, devenind în acest fel, spaţiul perfect pentru socializare.

Elementele de design utilizate în amenajarea locaţiei reflectă atmosfera caldă şi relaxată a restaurantelor americane. Arhitectura şi decoraţiunile interioare inspiră calitate, simplitate şi rafinament prin puterea formelor, finisajelor şi a nuanţelor naturale.

De asemenea, cei care vor vizita #NoulPizzaHut #Dorobanti vor avea parte de o experienţă culinară inedită. Dezvoltat cu ajutorul lui Chef Nico Lontras - bucătar profesionist, recunoscut și apreciat la nivel internațional -, meniul îmbină rețetele consacrate ale restaurantului cu noi preparate, precum salata de pui cu ananas, burgerii, coastele sau taco. Totodată, barul de salată va fi mai mare și va oferi mai multe combinații delicioase și proaspete. Cei care iubesc #desertulamerican se vor putea bucura acum și de banoffee, brownies sau waffles. Toate acompaniate de unul dintre cocktail-urile alcoolice sau non-alcoolice – o altă noutate din meniu.

“Modernizarea Pizza Hut Dorobanți a fost un pas natural în evoluția unui restaurant cu o istorie impresionantă, de peste 20 de ani. Am ales un design special, în care toți clienții noștri să se simtă confortabil, care să fie perfect adaptat stilului lor de viață și care să le ilustreze preferințele.

De asemenea, am pregătit noutăți și la nivel de meniu, pentru că, cei care ne trec pragul au gusturi diferite și așteptări pe măsură, iar noi ne dorim să le satisfacem întotdeauna cerințele. Sunt convinsă că relansarea Pizza Hut Dorobanți va fi bine primită și că restaurantul va deveni în scurt timp prima opțiune atunci când vine vorba despre locurile preferate pentru ieșirile în oraș cu prietenii”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut România.

Odată cu redeschiderea celui mai modern restaurant Pizza Hut, a fost lansat și contul de Instagram asociat @pizzahutromania, care va veni în completarea comunicării din social media cu o nouă direcție de conținut vizual. Pentru detalii, noutăți și fotografii cu cele mai delicioase preparate, e suficient doar un follow pe instagram.com/pizzahutromania/.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related