5 preparate celebre pe care le poți savura în Săptămâna Americană de la Lidl

5 preparate celebre pe care le poți savura în Săptămâna Americană de la Lidl

De luni, 9 octombrie, clienții Lidl pot descoperi surprizele bucătăriei americane într-o nouă săptămână cu inspirație în bucătărie. Disponibilă în toate magazinele din țară, gama Mcennedy cuprinde cele mai populare și savuroase preparate în stil american, precum celebrele coaste marinate, cheesecake sau clătite.

Când vorbim despre bucătăria americană, rețetele sunt ușor de preparat și extrem de savuroase datorită mixului de ingrediente folosite. Coastele marinate, renumite pentru gustul aromat, sunt nelipsite din meniul celebrului barbeque. Disponibile în două variante, picante sau cu condimente de barbeque, coastele marinate în stil american se găsesc la Lidl la doar 19.99 lei.

 

Un alt preparat simplu și rapid ce poate fi savurat în Săptămâna Americană de la Lidl este hot dog-ul. Clasic, preparat doar cu chiflele (3.99 lei), crenvurștii (8.99 lei) și muștarul în stil american (4.99 lei) din gama Mcennedy, hot dog-ul este una dintre cele mai îndrăgite gustări din lume. Pentru un plus de aromă, se pot adăuga castraveți murați sau câteva feliuțe de ceapă prăjită (4.99 lei).   

Dintr-un meniu în stil american nu poate lipsi micul dejun tradițional, cu ouă prăjite, șuncă, și celebrele clătite în stil american (7.99 lei) cu sirop de arțar (19.99 lei).

 

Desigur, aventura culinară de peste Ocean trebuie să fie completată de burgerii delicioși. Foarte apreciată în zona de street food, poți încerca o rețetă de burger cu carne de porc gătită lent din gama Mcennedy (17.99 lei), la care să adaugi cruditățile preferate, brânză Gouda feliată (7.99 lei) și sos pentru hamburger (6.99 lei), alături de o porție de inele de ceapă în panadă (4.99 lei). 

 

Iar pentru ca experiența gastronomică americană să fie completă, gama Mcennedy conține și un desert răcoritor, cheesecake tradițional (6.99 lei), disponibil la Lidl cu căpșuni sau coacăze.

Toate acestea și multe alte preparate din gama Mcennedy sunt disponibile în Săptămâna Americană în toate magazinele Lidl din țară. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related