Wanderlust, expoziția cu 1000 de fotografii a bloggerului Maria Nicolau

Wanderlust, expoziția cu 1000 de fotografii a bloggerului Maria Nicolau

Bloggerul Maria Nicolau va lansa un nou concept de expoziție de fotografie, bazat pe nostalgia călătoriilor spirituale. Intitulată ”Wanderlust”, expoziția conține nu mai puțin de 1000 de fotografii, transpuse creativ într-un concept care îmbină fotografia cu comunicarea în social media. Expoziția Wanderlust va fi găzduită de Gallery Cafe în perioada 25 – 26 noiembrie 2017. 

Maria Nicolau este pasionată de fotografie și de exoticul fiecărei destinații în care ajunge, de magia și diversitatea acestei lumi. La mai puțin de 30 de ani, a călătorit deja în peste 35 de țări, iar destinațiile ei preferate sunt India, Bali și Bahamas. Bloggerul de travel este adepta unui nou mod de a călători conștient și își încurajează cititorii să vadă lumea dintr-un alt punct de vedere și să se îmbogățească spiritual cu fiecare nouă destinație în care ajunge.

 

Combinând într-un fel personal și original conceptele de travel, yoga și mindfulness, blogul ei reflectă experiențele trăite în astfel de călătorii, incursiunile în locuri cu o importantă încărcătură spirituală. Maria Nicolau pregătește un eveniment special bazat pe viziunea sa despre lume și pasiunea pentru călătoriile spirituale.

Expoziția de fotografie pornește de la conceptul de Wanderlust, adică impulsul irezistibil de a călători și de a descoperi lumea. Wander înseamnă pentru blogger, descoperirea, explorarea și vizitarea întregii lumi:

"Există atâtea locuri, atâta diversitate și complexitate pe acest Pământ care merită explorate și apreciate. Eu percep această planetă ca pe un loc de joacă, o grădină a eden-ului, un cadou pentru noi oamenii pentru a avea experiențe cât mai vaste și mai frumoase în această viață”. Lust înseamnă dorința pură, pasiunea și visarea, care vin de undeva din inconștient, o dorință a sufletului. ”Acestea împreună sunt un concept, o senzație pe care o simțim tot mai mulți dintre noi. Visăm, citim, ne uităm la poze și așa ne hrănim visele, apoi acționăm și ajungem să le realizăm", mărturisește Maria Nicolau.

 

Titlul expoziției are la bază un concept reinventat care se bucură de o mare popularitate în țările vestice. ”Wanderlust” aduce pentru publicul vizat nu doar fragmente din călătoriile spirituale ale Mariei Nicolau, imagini fotografice, ci și povești despre oameni și locuri, despre pasiune și visuri.

Proiectul constă într-o serie de evenimente dinamice, expoziție de fotografie și workshop pentru pasionații de yoga și călătorii. Expoziția propune publicului 3 zone reprezentând destinațiile tradiționale pentru călătoriile ei spirituale. Fiecare loc va avea o poveste spusă într-un decor individual, cu elemente specifice fiecărei zone: Bali, India și Bahamas. 

Expoziția de la Gallery Cafe își propune să aducă experiențele și trăirile surprinse de Maria Nicolau și transmise pe rețelele de socializare din mediul online în offline alături de publicul ei. @myexoticdream este contul său de Instagram, un jurnal fotografic al experiențelor, destinațiilor exotice, poveștilor din călătorii unde peste 10 000 de followeri îi sunt alături zi de zi.

Bloggerul din spatele MyExoticDream.net îi încurajează și pe ceilalți să viseze și să descopere curajul de a-și urma pasiunile și dorul de ducă pentru a descoperi diversitatea și frumusețea lumii:

"Vă îndemn ca prin acest eveniment să ne hrănim sentimentul de wanderlust, să ne lăsăm inspirați, să visăm grandios și să experimentăm viața prin descoperire exterioară și interioară. Pentru că doar visând ne putem realiza cele mai mari dorințe".

 

Îi puteți urmări călătoriile prin intermediul expoziției de fotografie, a blogului său sau puteți chiar să vă alăturați într-o experiență de acest gen. În perioada 11 – 22 noiembrie, Maria Nicolau se va afla într-un yoga retreat în Bali, într-o nouă Călătorie pentru Suflet.

Partenerii evenimentului: Instantly.be, Gallery Cafe și Hiperambrozia.

Accesul la eveniment este gratuit, cu confirmarea participării la adresa: [email protected]. Maria Nicolau colaborează cu agenţia Creative Business Management pentru realizarea campaniilor speciale şi comunicare strategică.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related