SOIREES DE LA MODE, ediția a 18-a, un tribut adus Reginei Maria

SOIREES DE LA MODE, ediția a 18-a, un tribut adus Reginei Maria

Luni, 6 noiembrie ora 20.00, va avea loc a 18-a ediție a evenimentului concept dedicat modei – „Soirees de la mode” – cu participarea a numeroși designeri cunoscuți, specialiști din industria de fashion. Ediția aceasta este sărbătorita personalitatea iconică a Reginei Maria - de la nașterea căreia s-au împlinit, la final de octombrie, 142 de ani.

Evenimentul, marca Alin Gălățescu, va avea loc la Sala "Le Diplomate" din cadrul Athenee Palace Hilton și se va transmite LIVE pe contul de Facebook a revistei „A List Magazine.”

Show-ul de modă este complet și complex - la acest eveniment invitații se vor bucura de muzica live  asigurată de inspiratele cântărețe: JEZEBEL (Izabela Barbu) și Dorina Vasilashko și se vor bucura de lansarea  parfumului dedicat si inspirat de Regina Maria: "Parfumul Reginei – Violet. Parfum lansat de LUVIANE (una dintre rarisimile case de parfumerie romanesti).

Cea de-a doua regină a României, Maria, s-a remarcat ca o femeie puternică, îndrăgostită de artă și cultură, dar și un spirit altruist și solidar și una dintre cele mai frumoase și elegante femei din toate timpurile – un adevărat icon al modei.

Definind acest eveniment drept “cea mai de suflet ediție care deschide seria Secolul Românesc 1918-2018”, Alin Gălățescu remarcă nu numai complexitatea look-ului Reginei Maria, ci și unicitatea lui.

 

„Regina Maria a fost prima figură feminină importantă a epocii sale care a redescoperit filonul tradiției românești și l-a integrat cu succes într-o imagine reală și unică, înțelegând ce înseamnă exact imaginea în viața unui om, dar și în istoria unei țări. Regina Maria a promovat ia și portul popular ca brand de țară și a generat un adevărat val de influență prin lifestyle pentru România”, a declarat Alin Gălățescu

 

În cadrul noii ediții „Soirees de la mode” au fost selectați și invitați următorii designeri: Agnes Toma / Simona Semen /Laurențiu Bârzoi / Alexandra Calafeteanu / Aleha Toncea / Studio Cabal / Iza van Dee / Lia Avram & Iulia Gorneanu / Raluca Elena Cosareanu & Andreea Ciortea / Mimi Chipailă / Olga Cararaga / Nicole Enea / Mihaela Crețescu & Iulia Gorneanu / Diana Ionescu / Zentya Atelier / Sine by Seila Gurdal / Maressia.

Partenerii evenimentului sunt:  Alina Brăilescu - ABAcademy (Make-up) / GETT'S Salons (Hair) / Raluca Zamfir - RanEvents (PR) / VIN & Co / Soufeel / DEB Sound & Light și Athenee Palace Hilton, București.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related