Cum este să fii în Țara lui Faci ce Vrei?

Cum este să fii în Țara lui Faci ce Vrei?

Închideţi ochii şi spuneți-ne ce poveste vă amintiţi din copilărie? Care sunt personajele pe care încă le zăriţi atât de clar cu ochii minţii? Şi care sunt aventurile acelea fantastice de care vă amintiţi? Dacă și voi ați ajunge în „Țara lui Faci ce Vrei” ce vi-ați dori să fiți? Deschideți cartea „Lunus Plinus și Andrei în Țara lui Faci ce Vrei” și descoperiți cum reușește Andrei să facă față aventurilor dintr-o lume magică, a Lunilor Plini.

Andreea Micu, avocată, mamă a doi băieți și ownerul cramei AVINCIS, a lansat  la Cărturești Verona volumul „Lunus Plinus și Andrei în Țara lui Faci ce Vrei”, publicat de editura Baroque Books and Arts.

 

 

„Am scris această carte din experiența mea de mamă, din poveștile care s-au născut în jurul băiatului meu cel mare. Mi-am propus ca lansarea să fie o invitație la scris și la spus povești, așa că i-am provocat pe copiii prezenți să își asculte simțurile, să lase imaginația să zburde și să privească altfel obiectele din jur. Am creat împreună povești fabuloase, i-am premiat pe copii, și m-am bucurat nespus să văd atâta creativitate și susținere în jur”, a declarat autoarea Andreea Micu.

 

 

Evenimentul de lansare a fost special gândit pentru a fi atractiv pentru adulți, dar și pentru cei mici. Cadouri surpriză la achiziționarea volumului, atelier de pictură pe față și descoperirea poveștilor  la atelierul de creație.

 

Gazda serii a fost jurnalista Alice Năstase Buciuta, care a reușit într-o manieră aparte să prezinte invitaților persoanele care s-au implicat și au contribuit la apariția acestei cărți - ilustratoarea Alina Mărgulescu (cunoscută mai ales ca artistă și fashion designer), poeta Liliana Ursu – prima persoană care a lecturat manuscrisul – și pe bloggerița Tily Niculae, care este o susținătoare a lecturii și a cărților dedicate celor mici.

 

„De Andreea mă leagă o veche și frumoasă prietenie și avem în comun nu numai dragostea pentru artă și literatură, ci și faptul că suntem mame de băieți. Când mi-a propus să îi ilustrez cartea, am acceptat cu entuziasm, simțind că am deja inspirație în mine, mai ales datorită băiețelului meu Vladimir, cât și frățiorului lui care vine în curând pe lume”, a declarat ilustratoarea Alina Mărgulescu.

 

„Popularitatea cărților tipărite este în scădere. Dar atunci când vorbim despre cărți pentru copii, lucrurile stau altfel, iar posibilitățile oferite în special de mediul online și de rețelele de socializare sunt nenumărate. Contribuţia unui autor la promovarea propriei cărţi este esenţială. Modul de promovare a unei cărţi s-a schimbat în era digitală, iar cei mai câştigaţi sunt cei ce reuşesc să fie acolo unde este şi publicul lor”, a adăugat Anca Marcu, Senior PR Manager, RANEvents Communication.

 

Din echipa RAN Events au făcut parte Raluca Zamfir (Managing Partner), Anca Marcu (Senior PR Manager) şi Diana Ionescu (PR Account).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related