KFC îşi extinde reţeaua cu două noi locaţii inaugurând un restaurant în Centrul Vechi din Bucureşti și o unitate de tip drive-thru în Oradea

KFC îşi extinde reţeaua cu două noi locaţii inaugurând un restaurant în Centrul Vechi din Bucureşti și o unitate de tip drive-thru în Oradea

Rețeaua de restaurante KFC își continuă planurile de extindere și deschide primul restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, pe strada Șelari,  și cel de-al treilea, de tip Drive Thru, în Oradea. Cu o investiție de peste un milion de euro pentru ambele unități, KFC își întărește prezența la nivel național ajungând la 65 de restaurante. Restaurantul situat într-una dintre cele mai frecventate zone pietonale din Capitală are o suprafață de 200 de metri pătrați şi două niveluri, în timp ce prima unitate Drive Thru din Oradea are o suprafaţă de 130 mp și este deschisă 24/7.  

 

„Ne bucurăm să anunţăm deschiderea restaurantelor KFC în două orașe importante din ţară, București și Oradea. Printre realizările importante de anul acesta se numără mult așteptata inaugurare a locaţiei din Centrul Vechi, una dintre cele mai populare și intens circulate zone ale Capitalei. De asemenea, deschiderea porților primului Drive-Thru din Oradea ne confirmă performanțele pe care am reușit să le atingem, ajungând din ce în ce mai aproape de consumatorii noștri din întreaga țară. Îi așteptăm cu drag pe toți cei care vor să ne treacă pragul pentru a savura cele mai delicioase și proaspete preparate, pregătite în fiecare zi, în restaurante, de bucătarii noștri.” declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

 

Cele două deschideri au generat fiecare peste 40 de locuri de muncă care oferă beneficii diverse noilor angajați, printre care posibilitatea de a obține un post fără experiență prealabilă, bonus de fidelitate sau creșteri salariale corelate cu vechimea și program flexibil, adaptat conform necesităților fiecăruia sau cursurile de calificare şi posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniu.

Restaurantul KFC din Centrul Vechi al Bucureştiului se află pe str. Selari, nr. 12 și va fi deschis de luni până joi între orele 11:00 – 04:00, iar în weekend între 11:00 – 05:00.

Locaţia de tip Drive-Thru din Oradea este situată în incinta centrului comercial Prima Shops, pe strada Decebal nr. 61A și va fi deschisă 24/7.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related