AVON lansează prima sa colecție în colaborare cu un designer român: FLORÍ by Lana Dumitru

AVON lansează prima sa colecție în colaborare cu un designer român: FLORÍ by Lana Dumitru

AVON a lansat, începând din 9 noiembrie, prima sa colecție realizată în colaborare cu un designer român, FLORÍ by Lana Dumitru. Cele trei piese vestimentare în stil sport-couture sunt inspirate din universul floral al țesăturilor tradiționale românești.

FLORÍ este o colecție versatilă, pe care o poți purta la birou, la petreceri, dar cu care poți chiar și alerga între acestea două. Jacheta, rochia și plicul poartă designul semnătură care a consacrat-o pe Lana Dumitru. Inspirată din universul tradițional românesc, colecția are la bază simbolul trandafirului - floarea dragostei, dar și a puterii și curajului - cele trei valori pe care creatoarea Lana Dumitru le asociază cu femeia modernă.

 

„Folclorul românesc a fost întotdeauna o inspirație pentru mine, mai ales când acum 10 ani oamenii se întrebau de ce ar purta cineva un articol vestimentar cu un țăran sau o țărancă pe piept. Pentru mine exact acela a fost momentul în care am spus: “eu aș purta!”. Parteneriatul cu AVON este o bucurie și o onoare pentru mine în același timp, mai ales că este o colecție locală, care va ajunge în exclusivitate la femeile din România”, a declarat Lana Dumitru la evenimentul aniversar de 20 de ani AVON în România.

 

Colecția este disponibilă în exclusivitate în Broșura AVON și pe avon.ro în perioada 9 noiembrie - 26 decembrie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related