Cel de-al 70-lea restaurant McDonald’s din România se deschide astăzi în Mega Mall

Cel de-al 70-lea restaurant McDonald’s din România se deschide astăzi în Mega Mall

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, continuă procesul de dezvoltare prin deschiderea celui de-al 70-lea restaurant McDonald’s din România. Noul restaurant din incinta Mega Mall București se deschide pe 10 noiembrie, în urma unei investiții de 2.5 milioane lei.

Noul restaurant creează 50 de locuri noi de muncă și are integrat un nou sistem de operare, o inovație a sistemului McDonald’s, care va eficientiza operațiunile din bucătărie, atât pe cele de comandă, cât și pe cele de servire. În plus, sistemul va digitaliza interacțiunea clienților în restaurant, cu scopul de a crea o experiență inedită la fiecare vizită.

 

“Sunt mândru să văd cum se dezvoltă de la an la an lanțul de restaurante McDonald’s din România. Restaurantul din Mega Mall este cea de-a doua deschidere din acest an și cel de-al 70-lea McDonald’s deschis în România. De 22 de ani ne străduim să ajungem acolo unde sunt clienții noștri și să fim cât mai aproape de ei. Astăzi avem peste 200.000 de clienți care vin zilnic la McDonald’s, inovăm constant ca să rămânem relevanți pentru fiecare dintre ei și avem în plan 22 de proiecte de dezvoltare și investiții pe care am început deja să le implementăm și pe care vrem să le finalizăm până la finalul anului. Mergem înainte cu ambiție, planuri mari și o echipă de oameni extraordinari alături”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

 

Odată cu deschiderea restaurantului din Mega Mall, McDonald’s vine în întâmpinarea clienţilor cu o nouă ofertă: între 10 și 14 noiembrie, la fiecare dintre produsele: Big Mac, McChicken, porție medie de cartofi prăjiți, aripioare de pui (porție de 5) sau desert cu brânză și stafide cumpărat, vor primi al doilea produs din partea casei.

 

Cel de-al 70-lea restaurant McDonald’s este situat în incinta Mega Mall București (Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, București) și este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related