Un nou restaurant McDonald’s se deschide în Ploiești pe 1 iunie. Premier Restaurants Romania are 72 de restaurante McDonald’s în România

Un nou restaurant McDonald’s se deschide în Ploiești pe 1 iunie. Premier Restaurants Romania are 72 de restaurante McDonald’s în România

McDonald’s deschide sezonul de vară prin inaugurarea restaurantului cu numărul 72. De la 1 iunie, în Ploiești, pasionații de burgeri sunt așteptați la noul McDonald’s din centrul comercial Ploiești Shopping City, pentru o porție consistentă de voie bună. Acesta este cel de-al patrulea restaurant McDonald’s din Ploiești, deschis în urma unei investiții de 2,6 milioane lei.

De acum, experiența McDonald’s din Ploiești se trăiește la viteza a 4-a. Noul restaurant, bazat pe Experience of the Future (EOTF), prin sistemul inovator Service-Production Assembly, cu două kiosk-uri digitale pentru plasarea comenzilor, oferă clienților o servire la cele mai înalte standarde și o interacțiune mai rapidă și mai facilă.

"Deschidem noul restaurant din Ploiești la timp pentru sezonul de vară, cel mai aglomerat sezon la McDonald’s", anunță Daniel Boaje (Director General Premier Restaurants România). "Acesta este cel al patrulea restaurant din Ploiești, lucru care arată relația strânsă pe care o avem cu ploieștenii. Orașul Ploiești a fost unul dintre primele din România în care am deschis un restaurant McDonald’s acum peste 20 de ani și mă bucur să văd că și astăzi clienții ne vizitează din ce în ce mai des și își doresc să fim cât mai aproape de ei. Restaurantul din Ploiești este prima deschidere de anul acesta, un an foarte ambițios în care urmează să deschidem încă 6 restaurante", încheie Daniel Boaje.

 

Prin noua deschidere, McDonald’s asigură 40 de locuri de muncă și recrutează în continuare angajați în poziții de Crew, Manager Trainee, Guest Experience Leader și Hostess în toate restaurantele din țară.

Odată cu deschiderea noului restaurant, McDonald’s satisface pofta clienților cu o ofertă în ediție limitată: între 1-5 iunie, clienții care cumpără un Big Mac, un McChicken, o porție de Aripioare, o înghețată McSundae sau o porție medie de cartofi, primesc un al doilea produs din același fel din partea casei.

Noul restaurant McDonald’s din România este situat în incinta centrului comercial Ploiești Shopping City (DN1B, km 6) și este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related