Capitolul 72: Premier Restaurants România deschide în Timișoara cel al 72-lea restaurant McDonald’s din țară

Capitolul 72: Premier Restaurants România deschide în Timișoara cel al 72-lea restaurant McDonald’s din țară

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, continuă procesul de expansiune și deschide al 72-lea restaurant McDonald’s din România, în Timișoara. Noul restaurant se deschide pe 7 decembrie, în urma unei investiții de  7 milioane lei, fiind al treilea restaurant al lanțului McDonald’s deschis în Timișoara.

Anul acesta McDonald’s a împlinit 20 de ani de prezență în Timișoara, restaurantul din strada Circumvalațiunii nr. 35 fiind al treilea McDonald’s deschis de lanțul de restaurante în orașul din vest. Noul restaurant inaugurează singurul Drive-Thru deschis în 2017 și oferă clienților experiența completă McDonald’s: design-ul interior Alfabet oferă o atmosferă prietenoasă restaurantului, copiii au un spațiu de joacă pregătit special pentru ei, iar părinții se pot delecta oricând cu specialitățile McCafé.

Noul restaurant creează 70 de locuri noi de muncă și are integrat un sistem inovator de operare care eficientizează operațiunile din bucătărie, dar și pe cele de comandă și de servire, astfel încât experiența clienților să fie una inedită la fiecare vizită, iar interacțiunea lor în restaurant să fie mai simplă și mai rapidă.

 

Câteva cifre

Experiența digitală este foarte importantă pentru McDonald’s, astfel încât noul restaurant are instalate 17 ecrane – 5 în lobby, care vor prezenta clienților toate proiectele McDonald’s și 12 în bucătărie, menite să simplifice procesul de producție.

Restaurantul este inaugurat pe 7 decembrie cu susținerea autorităților locale din județul Timiș și cu ajutorul comunității timișorene în care lanțul de restaurante a fost primit cu brațele deschise în urmă cu 20 de ani.

 

„Inaugurarea fiecărui restaurant McDonald’s este un prilej de entuziasm pentru noi toți, iar planurile de expansiune nu se opresc aici. Deschidem restaurantul cu numărul 72 în vestul țării, în Timișoara, un oraș foarte drag nouă, care găzduiește și una dintre cele două Case Ronald McDonald din România. Așadar, încheiem anul 2017 cu 4 restaurante noi, iar în 2018 ne propunem să realizăm și mai multe proiecte care să atingă așteptările clienților noștri.”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

 

Timișoara găzduiește și una din cele două Case Ronald McDonald din România, susținute de Fundația pentru Copii Ronald McDonald. Cu o activitate de peste 19 ani în România, Fundația pentru Copii Ronald McDonald a susținut peste 17.000 de părinți și copii în cele două Case Ronald McDonald din București și Timișoara, iar construcția celei de-a treia Case este planificată pentru 2018.

Odată cu deschiderea restaurantului din Timișoara – al patrulea și, totodată, ultimul restaurant inaugurat în acest an, McDonald’s vine în întâmpinarea clienţilor cu o nouă ofertă: între 7 si 11 decembrie, la fiecare dintre produsele: Big Mac, McChicken, porție medie de cartofi prăjiți sau băutură răcoritoare medie, vor primi al doilea produs din partea casei.

Cel de-al 72-lea restaurant McDonald’s din România este deschis în Timișoara (Strada Circumvalațiunii nr. 35), de luni până duminică, în intervalul orar 07:00 – 23:00.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related