Mereu alături de clienți: un nou restaurant McDonald’s se deschide în Timișoara

Mereu alături de clienți: un nou restaurant McDonald’s se deschide în Timișoara
  • Premier Restaurants Romania ajunge la 73 de restaurante McDonald’s în România
  • Noul McDonald’s din Iulius Mall Timișoara este cel de-al patrulea restaurant McDonald’s din oraș

Cu 73 de restaurante în 21 de orașe din România, McDonald’s primește zilnic peste 200.000 de clienți și are o echipă formată din 5.000 de colegi care se asigură în fiecare zi că oferă cea mai bună experiență fiecărui client. Cel mai nou restaurant McDonald’s, deschis în centrul comercial Iulius Mall din Timișoara, este rezultatul unei investiții de 2,6 milioane de lei și oferă 40 de locuri de muncă.

Noul restaurant McDonald’s este al patrulea din Timișoara și primul restaurant deschis într-un centru comercial din oraș. Bazat pe Experience of the Future (EOTF), în noul restaurant produsele sunt pregătite pe loc, la fiecare comandă a clienților, oferindu-le astfel o servire la cele mai înalte standarde și o interacțiune mai rapidă și mai facilă.

 

„Noul McDonald’s din Timișoara este al doilea restaurant pe care l-am deschis anul acesta, iar seria deschiderilor continuă cu încă 6 restaurante pe care le vom inaugura până la finalul anului”, declară Daniel Boaje (Director General Premier Restaurants România).

„Timișoara este unul dintre primele orașe în care am deschis un restaurant McDonald’s în urmă cu peste 20 de ani și este, de asemenea, al doilea oraș în care Fundația pentru Copii Ronald McDonald a construit o Casă departe de Casă pentru familiile care au copii internați pe termen lung în spitalul Louis Țurcanu. Ne bucurăm să fim prezenți, începând de anul acesta, și în Iulius Mall și promitem să continuăm să fim alături de clienții din Timișoara și de comunitatea locală”, încheie Daniel Boaje.

Prin noua deschidere, McDonald’s asigură 40 de locuri de muncă și recrutează în continuare angajați în poziții de Crew, Manager Trainee, Guest Experience Leader și Hostess în toate restaurantele din țară.

Odată cu deschiderea noului restaurant, McDonald’s satisface pofta clienților cu o ofertă în ediție limitată: între 12-14 octombrie, clienții care cumpără un Big Mac, un McChicken sau o porție medie de cartofi, primesc un al doilea produs din același fel din partea casei.

Noul restaurant McDonald’s din România este situat în incinta centrului comercial Iulius Mall din Timișoara (Str. A. Demetriade nr. 1, Timişoara) și este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related