Premier Restaurants Romania deschide in Constanta cel al 71-lea restaurant McDonald’s din tara

Premier Restaurants Romania deschide in Constanta cel al 71-lea restaurant McDonald’s din tara

Premier Restaurants Romania, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, continuă procesul de expansiune și deschide al 71-lea restaurant McDonald’s din România în incinta centrului comercial VIVO! Constanța. Noul restaurant se deschide pe 29 noiembrie, în urma unei investiții de 2,5 milioane lei.

Noul restaurant are integrat un nou sistem de operare care eficientizează operațiunile din bucătărie, dar și pe cele de comandă și de servire. Experiența clienților va fi una inedită la fiecare vizită, iar interacțiunea lor în restaurant va fi mai simplă și mai rapidă.

 

„Mergem mai departe cu planurile de expansiune și sunt bucuros că astăzi deschidem restaurantul cu numărul 71! Lanțul de restaurante McDonald’s din România se dezvoltă continuu, suntem la a treia deschidere din acest an, ocazie cu care am reușit să creăm 40 de locuri noi de muncă în cel mai nou restaurant din Constanța.

Pentru noi, cel mai important este să reușim să fim acolo unde sunt clienții noștri și să rămânem relevanți pentru fiecare dintre ei prin proiectele pe care le realizăm și produsele pe care le aducem în restaurantele noastre. Avem o echipă puternică și lucrăm zi de zi ca să răspundem nevoilor clienților, vom încheia anul 2017 cu 4 restaurante noi, iar pentru 2018 avem planuri și mai mari pe care suntem entuziasmați să le realizăm!”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

 

Odată cu deschiderea restaurantului din incinta VIVO! Constanța – al treilea restaurant inaugurat in acest an, McDonald’s vine în întâmpinarea clienţilor cu o nouă ofertă: între 29 noiembrie  si 3 decembrie, la fiecare dintre produsele: Big Mac, McChicken, porție medie de cartofi prăjiți, aripioare de pui (porție de 5) sau desert cu brânză și stafide cumpărat, vor primi al doilea produs din partea casei.

 

Cel de-al 71-lea restaurant McDonald’s din România este situat în incinta centrului comercial VIVO! Constanța (Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 220) și este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 23:00.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related