Cei mai buni specialiști din domeniul serviciilor post-vânzare Mercedes-Benz din România au participat la TechMasters 2017

Cei mai buni specialiști din domeniul serviciilor post-vânzare Mercedes-Benz din România au participat la TechMasters 2017
  • Cea de a doua ediție a etapei naționale TechMasters Mercedes-Benz a avut loc la începutul lunii noiembrie
  • În urma finalei naționale a competiției au fost desemnați cei mai buni 9 specialiști din domeniul serviciilor post-vânzare Mercedes-Benz

Mercedes-Benz a organizat, în luna noiembrie 2017, cea de-a doua ediție a TechMasters, dedicată desemnării celor mai buni tehnicieni de autoturisme din rețeaua Mercedes-Benz România. Aflată la a doua ediție, competiția a atras cu 28% mai mulţi participanţi față de ediția din 2016.

 

În acest an, competiția a vizat toate profilele de job din domeniul post-vânzare: tehnicieni de sistem, mentenanță, diagnoză, specialiști piese de schimb, consilieri de service, vopsitori și tinichigii auto.

Mercedes-Benz este un puternic simbol al ingineriei germane, care oferă de peste 130 de ani încredere şi calitate desăvârşită. Motto-ul «The Best or Nothing» funcționează la cele mai înalte standarde datorită specialiştilor din spatele brandului, care livrează cu pasiune servicii ireproşabile clienţilor.

Prin această iniţiativă, Mercedes-Benz dorește să susţină spiritul competitiv și performanţa echipelor post-vânzare din România şi să răsplătească eforturile tehnicienilor și specialiștilor de service.

 

‘’Ne mândrim cu expertiza ridicată și preocuparea pentru continuă perfecționare a specialiștilor din atelierele Mercedes-Benz din întreaga lume. Acesta este și rolul competiției TechMasters – de a motiva și totodată de a răsplăti specialiștii din spatele brandului pentru excepționala calitate a activității lor”, a declarat Raul Rohan, After-Sales Manager Mercedes-Benz Cars, Mercedes-Benz Romania.

 

În urma etapelor locale, au fost desemnați 27 de finaliști, care au concurat în finala națională.

Cei mai buni 9 tehnicieni Mercedes-Benz din România, desemnați în urma finalei naționale a Mercedes-Benz TechMasters 2017, sunt:

 

Primul loc din fiecare specialitate post-vânzare va fi premiat cu un voucher de participare la evenimentul “Off-Road Experience” cu gama SUV Mercedes-Benz, care va fi organizat de Mercedes-Benz România în perioada 8-10 decembrie 2017, dar va putea beneficia și de cursuri gratuite pe parcusul anului 2018.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related