Dimineața începe în brutăriile Paul cu „Petit Dejeuner a porter”

Dimineața începe în brutăriile Paul cu „Petit Dejeuner a porter”

Brutăriile Paul lansează colecţia de toamnă-iarnă pentru mic dejun, Petit Dejeuner a porter, prin care clienţii se pot delecta cu un moment de răsfăţ chiar de dimineață. O zi plină de energie şi veselie se cunoaşte de la micul dejun, iar Paul reuşeşte să transpună acel joie de vivre, specific franţuzesc, prin oferirea unor momente matinale de linişte, într-un decor special şi o atmosferă à la francaise.

Stilul franţuzesc nu înseamnă doar produse de cea mai bună calitate, ci şi o stare de relaxare încă de la primele ore ale dimineţii. Fiecare dintre noi are propriile obiceiuri matinale, care ne ajută să începem o zi nouă, plină de provocări. Brutăriile Paul transmit atitudinea degajată a francezilor, iar în acest fel completează ritualul de dimineaţă cu un accesoriu potrivit fiecăruia: micul dejun, servit în brutării, cu produse franţuzeşti pline de savoare care vor da un plus de eleganţă look-ului şi o stare de bine. Stresul şi agitaţia de dimineaţă vor dispărea, iar fanii Paul vor putea să se bucure de stilul franţuzesc relaxat.

 

„Prin lansarea acestei campanii, ne dorim să le oferim clienţilor noştri ocazia să redescopere momentele de linişte din timpul dimineţii, alături de produsele lor preferate de mic dejun. Totodată, venim în întâmpinarea lor şi încercăm să le îmbunătăţim rutina de dimineaţă prin savurarea celor mai delicioase produse din meniul diversificat, care devin accesoriile matinale de nelipsit, marca Paul. Îi aşteptăm, aşadar, în brutării pe toţi cei care îşi doresc să experimenteze bucuria dimineţilor în stil franţuzesc.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

 

Vedetele meniului sunt produsele calde, precum omlette, croque madame şi oeuf sur plat, potrivite pentru un mic dejun în stil franţuzesc. De asemenea, meniul include o gamă variată de gustări sărate, precum croissante cu emmentaler şi prosciutto, baghete, sandwich tomato mozzarella, sau ecler cu prosciutto crudo şi rucola. Gustările dulci precum pain au chocolat, croissantul cu zmeură şi vanilie sau tarta cu fructe de pădure servite lângă o cafea sau un ceai aromat vor reuşi să ofere prin gustul lor inconfundabil momente matinale de neuitat. 

Campania Petit Dejeuner a porter este disponibilă în toate locaţiile Paul din ţară şi din Bucureşti, iar toţi cei care îşi doresc să înceapă ziua într-o atmosferă relaxată sunt aşteptaţi în brutării să deguste cele mai delicioase preparate de mic dejun.  

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related