Moș Crăciun aduce la Liberty Center ateliere pentru copii, personaje de poveste și spectacole de teatru

Moș Crăciun aduce la Liberty Center ateliere pentru copii, personaje de poveste și spectacole de teatru

Liberty Center a pregătit pentru luna decembrie o serie de evenimente speciale și activități tematice de Crăciun, dedicate atât copiilor, cât și adulților. Cei mici vor învăța să confecționeze decorațiuni de Crăciun, vor intra în lumea minunată a parfumului sau vor putea participa la parada personajelor magice, într-o serie de evenimente realizate în parteneriat cu echipa MiniArtShow by Ioana Ginghină, pe când Happy Cinema din Liberty Center va găzdui spectacole de balet, teatru și patinaj artistic, cum ar fi „Spărgătorul de nuci” sau „Intimissimi on Ice 2017 – A Legend of Beauty”. De asemenea, întreaga familie poate petrece timp împreună pe patinoarul acoperit din cadrul centrului comercial, la prețuri speciale.

 

„Crăciunul este unul dintre cele mai anticipate momente din an, de aceea ne-am dorit să le oferim vizitatorilor noștri o serie de evenimente tematice, prin care să se bucure la maximum de această perioadă. Pe lângă patinoarul acoperit, care este o atracție permanentă la prețuri avantajoase, am gândit nenumărate alte activități pentru toate vârstele și, mai ales, pentru cei care își doresc să petreacă timp de calitate alături de familie.

Happy Cinema găzduiește în premieră proiecția unora dintre cele mai importante evenimente artistice, iar centrul comercial va fi luat cu asalt de Moș Crăciun și alte personaje pline de magie. Evenimentele speciale din perioada iernii fac parte dintr-un program de activități speciale pe care Liberty Center le organizează și care vor continua și anul viitor”, a declarat Corina Stamate, Center Manager, JLL România.

 

În perioada 20-23 decembrie, echipa MiniArtShow by Ioana Ginghină organizează „Atelierele lui Moș Crăciun”, o serie de evenimente ce au loc în fiecare zi, între orele 16:00 și 20:00, unde copii vor învăța să confecționeze decorațiuni specifice Crăciunului.

Pe 22 și 23 decembrie, în același interval orar, va avea loc atelierul de lucru „Parfum de iarnă”, unde copiii vor avea posibilitatea să combine diferite arome pentru a-și crea propriul parfum pentru camera lor. Vor combina diferite arome de scorțisoară, vanilie, portocală și astfel vor intra în lumea miresmelor preferate. Fiecare zi le va aduce premii celor mici, primii 10 copii care participă la ateliere vor primi un card de intrări nelimitate la filmele de animații de la Happy Cinema în luna ianuarie.

În plus, actori și muzicieni din echipa MiniArtShow vor defila în costume de sezon în incinta Liberty Center și vor interacționa cu cei prezenți, iar copiii se vor putea bucura de baloane modelate și pictură pe față. O cabină fotografică cu accesorii specifice Craciunului va fi disponibilă în zona atelierelor, astfel încât cei prezenți vor putea lua acasă o amintire sub forma unui semn de carte magnetic.

Cinematograful Happy Cinema va găzdui în această perioadă și o serie de proiecții speciale. Celebrul balet „Spărgătorul de nuci”, o producție The Royal Ballet, va putea fi vizionată pe 16 decembrie, de la ora 16:00. Îmbinând compoziția muzicală strălucitoare a lui Ceaikovski, decorul superb al scenei festive și dansul captivant al celor de la Royal Ballet, spectacolul se tranformă într-o experiență unică de Crăciun. Coregrafia este realizată de celebrul Peter Wright după Lev Ivanov, iar scenariul original este realizat de Marius Petipa. Prețul unui bilet este de 49 de lei la cinematograf sau 39 de lei online.

 

Piesa de teatru pentru copii „Viața ca o poveste” își propune să readucă la viață o lume plină de magie și surprize, pe 16 și 17 decembrie, de la ora 11:00. Prețul biletelor este de 14 lei și se achiziționează de la cinematograf sau online. Într-o eră a tehnologiei, copiii citesc din ce în ce mai puține povești. Personajele trăiesc doar dacă poveștile lor sunt citite, altfel dispar. De aceea, în această lume, Albă-ca-Zăpada s-a îngrășat, Mama vitregă a îmbătrânit, iar Scufița Roșie joacă și rolul Vânătorului. Un spectacol deosebit, cu o distribuție formată din copii cu vârste între 5 și 15 ani, pregătiți intens de actrița Daniela Nane.

 

Cu peste 80 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Andrea Bocelli revine pe marile ecrane într-un spectacol fascinant, „Intimissimi on Ice 2017 – A Legend of Beauty”, ce combină muzica pop și de operă cu patinajul artistic, susținut pe celebra Arena Di Verona din Italia. Spectacolul poate fi vizionat pe 22 decembrie, de la ora 18:30, la Happy Cinema din Liberty Center. Prețul biletelor este de 35 lei și se achiziționează de la cinematograf sau online, prin Cinemagia, iabilet.ro și Eventim.

Pentru prima dată în istoria spectacolului, protagoniștii vor fi olimpici recunoscuți din întreaga lume, precum Shizuka Arakawa, Stéphane Lambiel, Evgeni Plushenko, Meagan Duhamel/Eric Radford și Meryl Davis/Charlie White. “A Legend of Beauty” prezintă femeile celebre din mitologia greacă, a căror povești de iubire și tragedie colorează și viețile contemporane.

 

Programul special de sărbători este completat de prețuri accesibile la patinoar și la cinematograf, ambele poziționate la etajul 2 al centrului comercial. Accesul la patinoar costă 10 lei per persoană, iar biletele la cinematograf sunt 15 lei până la ora 17:00 și 22 lei după ora 17:00 în timpul săptămânii și 22 lei până la ora 17:00 și 25 lei după ora 17:00 în weekend.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related