Lidl inaugurează un nou magazin în Suceava

Lidl inaugurează un nou magazin în Suceava

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în Suceava, în data de 14 decembrie. Noua unitate va fi situată pe Strada Zamcei, Nr. 17, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Cel de-al patrulea magazin Lidl din Suceava a fost construit pentru a oferi o experiență de cumpărături îmbunătățită pentru clienți, un mediu de lucru care să răspundă și mai bine nevoilor angajaților, dar și pentru a fi sustenabil în ceea ce privește protecția mediului. Acesta este realizat conform celor mai noi standarde de sustenabilitate și eficiență energetică, iar în cadrul procesului de execuție au fost folosite soluții și tehnologii moderne.

Unitatea care va fi inaugurată pe 14 decembrie cuprinde o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește design-ul, având un acoperiș mai înalt, susținut de grinzi lamelare și luminatoare ce permit iluminatul natural. Acest lucru contribuie la economisirea de energie, alături de sistemul de iluminat în integralitate pe bază de LED, dotat cu senzor de prezență. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București și de celelalte unități deschise recent de retailer, procesul de execuție al magazinului din Suceava se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

În plus, din dorința de a le oferi angajaților un mediu de lucru optim, în noul magazin există câte o zonă de relaxare destinată acestora. Odată cu deschiderea unității Lidl din Suceava vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl va avea o suprafață de 1187 m2 și aproape 100 de locuri de parcare. Orarul de funcționare al magazinului va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clienții vor beneficia de o degustare a produselor delicioase de la Brutăria Lidl.

Inaugurarea magazinului din Suceava, județul Suceava, continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related