Groupama Asigurări și Orange România își extind parteneriatul prin intermediul serviciului Orange Money

Groupama Asigurări și Orange România își extind parteneriatul prin intermediul serviciului Orange Money

Clienții Groupama Asigurari își pot plăti de acum polițele de asigurare prin Orange Money, serviciul de transferuri de bani și plăți cu telefonul. Tranzacțiile se realizează simplu, rapid și în siguranță, indiferent de momentul zilei sau de locul în care se află utilizatorii. Parteneriatul dintre Groupama Asigurari și Orange România adresează nevoile clienților de a avea acces în timp real la informațiile și opțiunile de plată și le oferă acestora mai mult timp la dispoziție pentru a se concentra pe lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru ei.  

Groupama Asigurări și Orange România ȋşi extind astfel parteneriatul ȋncheiat anul trecut prin care clienții pot profita de beneficiile cumulate ale serviciului Orange Smart Home de monitorizare și control de la distanţă a casei, cu cele oferite de Groupama Asigurări prin Asigurarea Locuinţei cu Extra Acoperiri.

Serviciul Orange Money este disponibil clienților Orange din întreaga țară pentru transferuri de bani și plăți cu telefonul. Utilizatorii pot plăti facturi de utilități, reîncărca opțiuni PrePay pentru cei dragi, pot primi și transfera bani simplu și rapid, folosind doar telefonul mobil.

Aplicația Orange Money este disponibilă gratuit atât în App Store cât și în Google Play, activarea contului realizându-se în magazinele Orange. Portofelul Orange Money poate fi încărcat cu numerar în magazinele partenere sau prin card, pe site www.orange.ro/money  și în aplicația mobilă Orange Money.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related