Luxoft prezintă tehnologie de ultimă generație în domeniul automobilelor în cadrul CES 2018

Luxoft prezintă tehnologie de ultimă generație în domeniul automobilelor în cadrul CES 2018

Luxoft, unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, prezintă cele mai recente servicii de Digital Cockpit, Autonomous Driving și Connected Mobility la CES 2018 din Las Vegas, la Luxoft Suite (Etajul 30, Camera 103) din hotelul Venetian, în perioada 9-12 ianuarie 2018.

Un viitor în care autovehiculele electrice, fără șofer și mașinile conectate sunt o realitate pe drumurile din întreaga lume este acum tangibil. Această revoluție schimbă modul în care sunt gândite, proiectate, fabricate și utilizate vehiculele astăzi, iar Luxoft le permite constructorilor de mașini și furnizorilor să se alăture acestei revoluții prin co-crearea de soluții inteligente care accelerează dezvoltarea și implementarea tehnologiilor de ultimă generație.

Demonstrațiile Luxoft din cadrul CES au loc în hotelul Venetian, precum și în cadrul standurilor și sălilor de întâlniri ale colaboratorilor săi, inclusiv Intel, Ford și The Qt Company, pe toată durata conferinței. Fiecare demonstrație va prezenta cele mai recente soluții tehnologice care inovează șofatul, dedicate producătorilor mondiali OEM din sectorul auto.

 

Acestea includ soluțiile de hardware și software de tip pixel-to-silicon de ultima generație, sistemele Human Machine Interface și serviciile conexe pentru mașini, produse si proiectate de Luxoft.

Tehnologiile și produsele prezentate de Luxoft în cadrul CES includ:

  • Automotive Reference Platform
  • Triton UI – The New Automotive Reference UI for Qt Automotive Suite
  • AllView II – HMI Demonstrator
  • Populus – UI Design, Development și Deployment Tool
  • Autosar adaptive Demonstrator including Timing Analysis
  • SDL translator demonstrator 
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related