Groupama Asigurari este alături de sportivii români care participă la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

Groupama Asigurari este alături de sportivii români care participă la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

Groupama Asigurări, asigurătorul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, este din nou alături de sportivii români care participă la ediţia de iarnă a celui mai important eveniment sportiv din lume, Jocurile Olimpice Pyeongchang 2018.

 

„Dincolo de rezultate, participarea sportivilor români la Jocurile Olimpice de Iarnă este un exemplu de continuitate în performanță. Continuitatea și performanța sunt parte din ADN-ul Groupama Asigurări, iar implicarea noastră în susținerea delegației României este o reconfirmare a valorilor care ne ghidează activitatea zi de zi, aceea de a fi alături de clienții noștri atunci când au mai mare nevoie de noi astfel încât ei să se poată concentra pe lucrurile care sunt cu adevărat importante. Le suntem alături sportivilor români pentru continuitate.”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing și Comunicare în cadrul Groupama Asigurări.

 

„Parteneriatul dintre Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) și Groupama Asigurări ne onorează și reprezintă continuitatea față de eforturile depuse de sportivii români într-o competiție olimpică și solidaritatea de care are nevoie Echipa Olimpică reprezintă România la Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeonChang din Coreea de Sud.

Este de notorietate aportul pe care Groupama, în calitate de Asigurător Oficial, îl oferă membrilor delegației României, care va prelua eventualele riscuri în cadrul parteneriatului cu COSR , astfel încât întreaga concentrare a sportivilor  să rămâna doar la competiție.”, a adăugat Violeta Beclea-Szekely, Director Marketing al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

 

Delegația României la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 este formată din 28 de sportivi, cărora le sunt alături antrenori, medici și reprezentanți ai COSR. Sportivii români vor participa la probele de bob, schi alpin, patinaj viteză, schi fond, sărituri cu schiurile, biatlon, sanie și skeleton. La competiția desfășurată în Coreea de Sud vor participa aproximativ 3000 de atleți din 92 de țări.  

În cadrul parteneriatului durabil cu COSR, Groupama Asigurari oferă membrilor delegației României asigurare medicală de călătorie în străinătate și asigurare de viață,

Groupama Asigurari este asigurătorul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român din 2012, parteneriatul fiind reinnoit în iarna anului 2015. Pe parcursul celor 6 ani de parteneriat, Groupama s-a implicat activ în susținerea loturilor României la evenimente precum Jocurile Olimpice de Vară de la Londra, în 2012, Festivalul Olimpic și Sportiv European din România în 2013, Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci în 2014, Jocurile Olimpice pentru Tineret desfășurate în Nanjing în 2014, Jocurile Europene de la Baku ȋn 2015 și Jocurile Olimpice de la Rio din 2016. Mai mult, Groupama Asigurări a susținut lotul României și la edițiile de iarnă și vară a FOTE 2017.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related