Mastercard și Pelé îi aduc împreună pe fanii UEFA Champions League pentru a #ÎncepeCevaDeNeprețuit

Mastercard și Pelé îi aduc împreună pe fanii UEFA Champions League pentru a #ÎncepeCevaDeNeprețuit
  • Prin campania #ÎncepeCevaDeNeprețuit, Mastercard încurajează oamenii de pe întreg mapamondul să își urmeze pasiunile și să aducă schimbări în bine pentru cei din jur.
  • 11 fani ai UEFA Champions League, protagoniștii unei surprize de Neprețuit realizate de Pelé și Mastercard.

În noul sezon al UEFA Champions League, Mastercard face echipă cu Pelé pentru a sărbători atât modul în care fotbalul unește iubitorii de sport, cât și acele momente din istoria competiției în care A Început Ceva De Neprețuit. Parteneriatul vine în contextul în care fani de peste 70 de naționalități sunt prezenți la această ediție a Ligii Campionilor.

În calitate de Sponsor Oficial al UEFA Champions League, Mastercard a lansat 22 Languages, un scurt videoclip în care 22 de microbiști din întreaga lume se întâlnesc să joace un meci și să intre în competiție pentru 11 bilete la Liga Campionilor UEFA. Meciul poate avea o singura echipă câștigătoare, însă, în momentul în care jucătorii se întorc la vestiare, cu toții se bucură de o surpriză de Neprețuit – trofeul este oferit de nimeni altul decât Pelé.

 

"Fotbalul este o forță unificatoare în întreaga lume, iar cel mai bun exemplu este UEFA Champions League", a declarat Raja Rajamannar (Chief Marketing and Communications Officer Mastercard).

"Campania noastră #ÎncepeCevaDeNeprețuit are în centru ideea de a ne sprijini unii pe alții în a genera schimbare, iar UEFA Champions League este un fenomen unic ce transcede granițele și transformă atât viețile jucătorilor, cât și pe cele ale fanilor."

 

Filmul 22 Languages subliniază conceptul campaniei #ÎncepeCevaDeNeprețuit creat pentru a inspira oamenii să își urmeze o pasiune și să transforme micile momente în amintiri prețioase. Fiind un simbol al fotbalului, care și-a urmat pasiunea și dorința de a deveni cel mai mare jucător al lumii, Pelé a numit trei momente din cariera sa care au unit lumea sportului și în care au început lucruri de Neprețuit.

"Îmi amintesc momentul în care, copil fiind, am primit un mesaj vital din partea tatălui meu – vei ajunge un mare fotbalist, dar cel mai important este să fii un om bun. Acele cuvinte mi-au rămas întipărite în minte pentru totdeauna", a declarat Pelé, care a înscris 1.283 de goluri în cariera sa.

"Deși iubim cu toții competiția care vine la pachet cu sportul, este mai important ce facem noi, ca oameni, atât pe teren, cât și în afara lui. Fotbalul unește oameni și destine, iar aceste momente din cadrul UEFA Champions League dezvăluie exact esența ideii de a #ÎncepeCevaDeNeprețuit."

 

Cele 3 momente din UCL ce ilustrează filozofia #ÎncepeCevaDeNeprețuit, în viziunea lui Pelé:

  1. Abidal primește trofeul: Eric Abidal, supraviețuitor al unei cumplite maladii, cancerul, a fost desemnat să primească Trofeul UEFA Champions League pentru echipa FC Barcelona.
  2. Kahn îl consolează pe Cañizares: În loc să sărbătorească victoria, Kahn (Bayern München) alege să îl consoleze pe Cañizares (Valencia), care pierduse UEFA Champions League.
  3. Diavolii roșii îl ovaționează pe Ronaldo: Fanii Manchester United apreciază talentul unui jucător din echipa adversă, ridicându-se să îl ovaționeze pe Ronaldo (Brazilia&Real Madrid) pentru un hat-trick care a câștigat meciul.
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related