Mastercard deschide atmosfera de festival cu un val de bilete pentru Electric Castle la preț preferențial, ofertă valabilă doar pe 1 martie

Mastercard deschide atmosfera de festival cu un val de bilete pentru Electric Castle la preț preferențial, ofertă valabilă doar pe 1 martie
  • Mastercard este pentru al 4-lea an alături de fanii Electric Castle şi oferă utilizatorilor de carduri Mastercard® și Maestro® beneficii şi experiențe De Neprețuit.
  • Pe data de 1 martie 2018, toţi posesorii de carduri Mastercard® şi Maestro® se pot bucura de o ofertă exclusivă – o zi în care pot achiziționa abonamente la festival la preţul special de 399 de lei.

 

Mastercard este, pentru al patrulea an consecutiv, cardul preferat la Electric Castle și dă startul distracției cu reduceri electrice la biletele pentru festival. Anul acesta, fanii EC sunt invitați să înceapă o experiență De Neprețuit încă de pe 1 martie și să se bucure de o ofertă în exclusivitate – abonamente la prețul de doar 399 de lei. Biletele asigură accesul la eveniment pe toată durata celor 5 zile de festival şi se pot cumpăra exclusiv online, de pe site-ul Electric Castle, doar cu carduri emise sub mărcile Mastercard® și Maestro®.

 

„Anul acesta, ducem experiențele electrice la un nou nivel și pregătim, alături de organizatorii Electric Castle, noi surprize și momente de neuitat pentru participanții la festival. Comunicarea Mastercard din acest an stă sub umbrela #ÎncepeCevaDeNeprețuit, un concept creat pentru a inspira oamenii să își urmeze pasiunile și să transforme micile momente în amintiri prețioase.

Știm cu toții că muzica este un limbaj universal ce are forța de a uni oameni și destine, așa că, alături de organizatori, îi susținem pe toți iubitorii festivalului să creeze noi povești și experiente unice împreună. Iar pentru că primăvara este un moment bun în care poți #ÎncepeCevaDeNeprețuit, le oferim fanilor ocazia de a-și rezerva încă de pe acum locul în primele rânduri ale festivalului, urmându-și astfel pasiunea pentru muzică, momente unice și atmosfera deja consacrată de la Electric Castle”, a declarat Ada Iftodi, Business Development Manager, Mastercard România.

 

Oferta este valabilă doar pe data 1 martie, exclusiv pentru deținătorii de carduri Mastercard și Maestro. Începând cu a doua zi, 2 martie, biletele vor fi disponibile pe site-ul Electric Castle la preţul de 429 lei.

 

 

„Electric Castle continuă să susțină pasiunea românilor pentru muzică bună și timp de calitate petrecut alături de prieteni. Ne bucurăm să continuăm și în 2018 parteneriatul cu Mastercard și astfel să creăm împreună emoții de neuitat și amintiri De Neprețuit”, a declarat Andi Vanca, Head of Communcations Electric Castle.

 

Electric Castle și Mastercard se află deja la cea de-a patra ediţie în care oferă fanilor modalități simple și eficiente de plată, atât pentru bilete, cât și în cadrul evenimentului, încurajând în acest mod plăţile electronice. Electric Castle va avea loc între 18 și 22 iulie 2018, iar printre artiștii care au confirmat prezența pe scenele festivalului se numără Damian Marley, London Grammar, Netsky, Valentino Khan, Wolf Alice și The Horrors.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related