Mastercard dă startul distracției la Electric Castle cu un val de bilete la preț preferențial

Mastercard dă startul distracției la Electric Castle cu un val de bilete la preț preferențial
  • Pentru al treilea an consecutiv, Mastercard este alături de fanii Electric Castle şi oferă utilizatorilor beneficii şi experiente De Nepretuit, în calitate de card preferat al festivalului
  • In data de 16 Februarie, toţi posesorii Mastercard şi Maestro se pot bucura de o ofertă exclusivă – o zi în care pot achiziționa bilete la festival la preţul special de 369 de lei

Pentru al treilea an consecutiv, Mastercard transmite direct din prima linie vibraţiile Electric Castle, oferind utilizatorilor beneficii exclusive și facilitând momente de neuitat. Anul acesta, 16 februarie este o zi cu prioritate de îmbarcare către festival pentru toți deţinătorii Mastercard sau Maestro, aceștia având la dispoziţie bilete la preţul special de 369 lei.

Biletele asigură accesul la eveniment pe toată durata celor 4 zile de festival şi se pot cumpăra exclusiv online, de pe site-ul Electric Castle, doar cu carduri emise sub mărcile Mastercard și Maestro, indiferent de instituția financiară emitentă.

"Parteneriatul cu Electric Castle, ajuns la a treia ediție deja, reprezintă pentru noi o ocazie specială de a fi alături de fanii festivalului și a sărbători într-o atmosfera electrică. An de an, împreună cu partenerii noștri, dezvoltăm și susținem soluții eficiente și foarte accesibile pentru participanții la eveniment, astfel încât să construim experiențe memorabile. În 2017, dăm startul pregătirilor de festival chiar din luna februarie, în puternic contrast cu frigul de afară, dar în asentimentul celor doresc să se asigure că au locul rezervat la cel mai tare festival alternativ al anului - o zi cu preț special al abonamentului la festival", a declarat Diana Tănase (Marketing Manager în cadrul Mastercard).

 

Electric Castle a rezervat ziua de 16 februarie doar pentru posesorii de Mastercard sau Maestro. Aceştia pot profita de oferta special dedicată lor şi pot cumpăra bilete exclusiv online la preţul de 369 lei.

Începând cu a doua zi, 17 februarie, biletele vor fi disponibile pe site-ul Electric Castle şi în reţeaua Eventim.ro la preţul de 399 lei. Electric Castle și Mastercard se află deja la cea de-a treia ediţie în care oferă fanilor modalități de plată simplă şi eficientă, atât pentru bilete, cât și în cadrul evenimentului, încurajând în acest mod plăţile electronice. 

"Electric Castle a susţinut întotdeauna oamenii cool, pentru care aventura a devenit parte din rutina zilnică. Ne bucurăm foarte mult că Mastercard este unul dintre partenerii noștri de distracție, împărtăşind cu noi 100% din energia şi emoţia festivalului", a declarat Andi Vanca (Head of Communcations Electric Castle).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related