MasterCard si Maestro, cardurile preferate la Electric Castle 2016

MasterCard si Maestro, cardurile preferate la Electric Castle 2016
  • In cadrul festivalului, participantii Electric Castle vor plati cu bratara de festival, o noua solutie ce asigura un proces de plata simplu si usor.
  • Fanii Electric Castle care isi vor incarca bratara de festival utilizand cardurile MasterCard sau Maestro vor avea sansa de a castiga invitatii duble VIP.

Pentru al doilea an consecutiv, MasterCard urca pe scena Electric Castle in calitate de „card preferat” si le ofera utilizatorilor de carduri experiente unice. Suprizele la Castelul Banffy incep cu doua saptamani mai devreme, odata cu lansarea concursului „Incarca-ti bratara de festival cu cardul tau MasterCard sau Maestro si poti castiga invitatii duble VIP”, cand cinci participanti se vor bucura de experiente VIP la Electric Castle.

 

"Parteneriatul dintre MasterCard si Electric Castle a inceput in urma cu un an, cand alaturi de publicul festivalului ne-am bucurat de avantajele platii cu cardul. Anul acesta, din nou, cardurile MasterCard si Maestro sunt headlineri pe afisul Electric Castle si speram ca actiunile si momentele pe care le-am pregatit sa se transforme in amintiri placute pentru cat mai multi participanti.", a declarat Diana Tanase (Marketing Manager Romania, in cadrul MasterCard).

 

Pentru cea de-a patra editie Electric Castle, organizatorii aduc pe piata festivalurilor din Romania o noua solutie de plata, avand la baza tehnologia contactless RFID, intr-o forma usor de utilizat, care va functiona ca un ”portofel digital”. Participantii pot alimenta conturile bratarilor de festival direct prin intermediul unui cont creat pe site, inainte sau in timpul festivalului, incepand cu 1 iulie.

 

Astfel, fanii festivalului pot intra direct in atmosfera de la Castel, ajungand mai repede si mai aproape de formatia preferata, fara sa se mai opreasca sa isi incarce bratara in locurile special amenajate. In plus, optand pentru incarcarea online pre-festival cu un card MasterCard sau Maestro, emis oriunde in lume, acestia se pot bucura de experiente VIP prin intermediul concursului MasterCard, prin care pot castiga 5 invitatii duble VIP sau upgrade-uri de la abonament normal la VIP, la care se adauga cea mai spectaculoasa priveliste in timpul concertelor sustinute pe Main Stage de catre Skrillex sau Gorgon City.

Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa achizitioneze un bilet la festival (bilet zilnic, abonament) si sa isi alimenteze bratara de festival utilizand un card MasterCard sau Maestro, prin intermediul contului creat pe site.

Cei cinci castigatori vor fi alesi dupa incheierea campaniei, prin tragere la sorti. Regulamentul Oficial al Campaniei poate fi accesat pe site-ul MasterCard si pe pagina de Facebook MasterCard.

Cea de-a IV-a editie a Electric Castle Festival se va desfasura in perioada 14-17 iulie, la Castelul Banffy, Bontida. Cele sapte scene amplasate pe domeniul Banffy vor prezenta artisti precum Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille si multi altii.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related