Nuntă inedită în ajun de Valentine’s Day

Nuntă inedită în ajun de Valentine’s Day

Doi tineri au ales un restaurant Pizza Hut ca locație pentru petrecerea de nuntă

Pentru promovarea celei mai recente campanii, lanțul de restaurante Pizza Hut va găzdui, într-una dintre locațiile sale, pentru prima oară o nuntă. Marcând o premieră, cei doi miri au dorit ca fericitul eveniment să fie special din toate punctele de vedere, alegând să aibă loc chiar în ajunul Zilei Îndrăgostiților.

Nuntașii vor beneficia de promoția Pizza & Pasta Festival și se vor putea bucura de rețetele variate de pizza și paste, nelimitat. Spre seară, restaurantul din centrul capitalei va găzdui peste 150 de invitați pregătiți să fie alături de tinerii căsătoriți și să ia parte la o petrecere de nuntă cu totul ieșită din tipare.

"Devine din ce în ce mai dificil pentru toți cei care aleg să-și unească destinele să aibă parte de o nuntă cu adevărat unică. Dar, iată că pentru cei care sunt curajoși, creativi și cărora nu le este teamă să spargă tiparele există soluții neconvenționale. Ne-am dorit să promovăm relansarea campaniei Pizza & Pasta Festival, o campanie cu tradiție în restaurantele noastre, pe care clienții o așteaptă cu nerăbdare la început de an, într-o manieră care să ne ofere posibilitatea de a face parte cu adevărat din viața fanilor Pizza Hut", a declarat Monica Eftimie, (Chief Marketing Officer Pizza Hut).

 

Oferta Festival ce oferă clienților posibilitatea de a încerca oricâte pizze și paste își doresc, pentru doar 23.90 lei, este disponibilă acum în restaurante, clienții putându-se bucura de aceasta până în luna martie. Oferta se aplică pentru orice pizza mică din meniu, din categoriile Speciale, Favorite și Complete, pe blaturile Thin’n Crispy, Classic și Pan, dar și pentru orice rețetă de paste sautéed – Spaghetti Picante con funghi, Spaghetti Carbonara, Penne Bolognese și Penne Primavera. În plus, clienții pot beneficia și de oferta free refill la răcoritoarele la pahar de 0,33L.

Oferta Pizza Hut este individuală și poate fi comandată în toate restaurantele din țară, de luni până vineri.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related