Rețeaua PENNY Market se extinde și ajunge la 222 magazine

Rețeaua PENNY Market se extinde și ajunge la 222 magazine

Planul ambițios de expansiune al REWE România continuă și în luna februarie cu deschiderea magazinului PENNY Market din Târgu Jiu. Rețeaua ajunge astfel la 222 magazine operaționale în România.

Magazinul PENNY Market are un design modern și echilibrat care pune accent pe îmbunătățirea experienței la cumpărături a clienților. Aceștia se vor bucura de o experiență complet nouă prin modul în care sunt dispuse categoriile de produse, dar și prin articolele proaspete, selecționate cu grijă zi de zi.

 

Noul magazin din Târgu Jiu are 1380 m² suprafață construită, din care spațiul de vânzare ocupă 797 m² și este deservit de 44 de locuri de parcare. Magazinul își așteaptă clienții de luni până sâmbătă între 7:30 și 22:00 și duminica între 8:00 – 20:00, iar 14 angajați sunt pregătiți să îndrume clienții în alegerea celor mai bune produse.

Penny Market își așteaptă clienții cu o varietate de legume și fructe proaspete în raionul aflat chiar la intrare și le oferă  o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Produsele de pește și mezelurile completează varietatea produselor proaspete și accesibile pentru fiecare moment al zilei, alături de gama consistentă de produse lactate, brânzeturi și carne proaspătă.

De asemenea, clienții vor beneficia și de un număr de produse disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite ușor atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related