Pășește în lumea florilor și aranjamentelor florale

Pășește în lumea florilor și aranjamentelor florale

Primul curs al celui mai complex program de training din domeniul floristicii va începe în data de 17 martie, la București. Programul este realizat de agenția Creative Business Management în parteneriat cu cea mai mare florărie online din România, Floridelux.ro. Cursul de Decorator Floral le va oferi cursanților posibilitatea de a dobândi cunoștințe teoretice și practice prin intermediul celor mai experimentați decoratori, lideri în domeniul floristicii.

 

”Creativitatea în aranjamentele florale ține foarte mult de starea de spirit, de sentimente și emoții. Un cadou floral este în sine o manifestație sau o transpunere a ceea ce simțim într-un aranjament floral, un buchet de flori sau un ansamblu floral”, spune Ioana Dosinescu, managing partner al Floridelux.ro.

 

Prima ediție a cursului Decorator floral – hobby și artă, va începe sâmbătă, 17 martie. Timp de 3 weekend-uri, cursanții vor învăța arta decorării florilor în atelierele florărie Floridelux.ro, alături de cei mai experimentați traineri. Acest curs interactiv și flexibil îi va ajuta pe participanți să își dezvolte creativitatea pentru a realiza buchete și aranjamente florale cu ușurință și încredere.

Înscrierea la curs de face apelând unul dintre numerele de telefon 0743.183.353/ 021.337.23.54 sau prin email la [email protected].

 

 

”Floristica este un subiect foarte amplu și vast, însă foarte mulți au senzația că află, cunosc și deja știu tot din 2-3 buchete realizate în grabă. Recomandăm multă răbdare pentru a asimila corect informația și pentru a învăța să o aplici corect. Ascultă și învață de la cei care au experiență în domeniu, pentru a ști cum să vii apoi cu idei noi”, ne sfătuiește Ioana Dosinescu.

 

În cadrul acestui training cursanții vor învăța cum să combine diverse texturi și culori, să realizeze decoruri de impact și aranjamente florale pentru evenimente prin talentul și creativitatea lor. Partea teoretică va fi completată de cea practică, iar cu ajutorul trainerului Floridelux.ro toți cei prezenți vor învăța cum să aplice tehnicile florale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related