Ultimele bilete la workshop-urile ecomTEAM! #MazimizingEcommerce

Ultimele bilete la workshop-urile ecomTEAM! #MazimizingEcommerce

Platforma eCommerce VTEX, una dintre cele mai renumite la nivel mondial, alaturi de  eMag, Fashion Days, FAN Courier, Easypost, Breslo, PayU, Banca Transilvania, EMOTA, Digital Work Force, RTB House, Customsoft, Gun Media, Blugento, experti din zonele de marketing, Analytics si SEO vor fi prezenti la editia a 8-a a ecomTEAM, unul dintre cele mai mari evenimente de comert online din regiune. Workshop-urile sunt aproape sold-out, la o saptamana inaintea ecomTEAM.

ecomTEAM aduce experti pe zona Universului Google (Aneta Plesa, Agency Analytical Consultant chiar de la Google Romania), Conversii pentru Magazine Online (workshop sustinut de Bogdan Zaharia, fondator isquared si specialist cu zece ani experienta in online), dar si un workshop de exceptie sustinut de danezul Steen Rasmussen (Tips to Lift your Sales with Data).

Steen Rasmussen, pentru prima oara in Romania, este unul dintre analistii digitali cei mai recunoscuti din Danemarca si un vorbitor international recunoscut ca expert principal pe aceasta tema. Cu mai mult de 15 ani de experienta practica in optimizarea online a site-urilor web, a utilizarii si a analizei web, s-a specializat in masurarea online, dezvoltarea de metode, usurinta de utilizare si comercializare. Referintele lui Steen variaza de la branduri nordice puternice, cum ar fi Vestas si VisitDenmark, la clienti internationali precum Oracle, Johnson & Johnson si Microsoft. Steen a fost nominalizat ca "Practicant al Anului" si unul dintre cei mai importanti analisti de la Asociatia Digital Analytics din ultimii trei ani.

Alti speakeri de exceptie si “de ultima ora” sunt Silvia Ionescu, eCommerce Business Development la Banca Transilvania, ea urmand sa vorbeasca despre zona de creditare (extrem de importanta in zona business-urilor online si nu numai), dar si despre un wallet nou lansat; Catalin Turcu, Business Development Manager la EasyPost aduce o solutie extrem de interesanta de pick-up colete, urmand sa ofere amanunte despre implementare si beneficii pentru business-urile online.

Catalin Sterian, Team Leader la eMag Marketplace va oferi toate amanuntele necesare intrarii magazinelor online in cel mai mare marketplace din .ro – beneficii, provocari, dar si costuri adiacente. Catalin Matei, de la IncreaseMedia.com, isi va “pune la bataie” expertiza in cadrul workshop-ului de Problem Solving, alaturi de Valentin Radu si Cosmin Nastasa.

Marius Costin, manager la PayU Romania, are toate datele la zi despre eCommerce-ul romanesc, tendinte importante si zone ale comertului online care cresc simtitor. In mod sigur si Florinel Chis, CEO ARMO si Chief Technical Advisor la EMOTA va veni cu informatii relevante despre jucatorii din eCommerce. Suplimentar, Chis va oferi studii exclusive despre piata, dar si consideratiuni pe zona de LEGISLATIE Europeana care va impacta/impacteaza Romania.

Doua zile pline de informatii si networking de calitate, intr-o locatie noua din Brasov-Lux Divina. 28 si 29 martie sunt de referinta pentru specialisti in eCommerce, business-uri adiacente, dar si startup-uri. In prima zi, de dimineata pana dupa-amiaza, vom participa la panel-uri in care lideri din piata vor prezenta tendinte, date oficiale, ponturi despre piata eCommerce, dar si studii de piata in exclusivitate si key speech-uri in premiera in tara.

In ziua a doua, workshop-uri profesioniste si (foarte) interactive vor oferi sfaturi concrete, bazate pe instrumente moderne prin care iti poti perfectiona business-ul online.

Pe langa zona expo, unde te poti intalni cu afaceri international si locale ca Vtex, Customsoft, Gun Media sau Blugento, te invitam si la zona speciala de networking cu sfaturi pentru toti cei interesati de comertul online – 2Performant Networking Lounge, pentru ca everything goes better when there's 2! Un spatiu destinat interactiunii personale intre invitati care va gazdui vreme de doua ore discutii directe cu cativa dintre speaker-ii prezenti la ecomTEAM pe 28 martie. Deci (inca) o sansa unica de a discuta fata in fata cu specialisti din domeniu.

Pe langa acestea, ca in fiecare an, ecomTEAM aduce premii participantilor (excursii, bratari Fitbit). Totodata, aceste zile organizam un concurs VIP la care va invitam sa participati, putand castiga prin tragere la sorti o invitatie la eveniment + cazare din partea wall-street.ro pana pe data de 22 martie. La final, nu uita sa cauti promotiile noastre pe Facebook, pe pagina FAN Courier sau Breslo si poti gasi reduceri la biletele ecomTEAM.

Partenerii si sponsorii ecomTEAM sunt FAN Courier si Vtex, RTB House, EasyPost, Banca Transilvania, PayU, eMAG Marketplace, DWF, Breslo, CustomSoft, Gun Media si Blugento.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Gun Media

La Gun Media ajutam businessuri sa scaleze folosind eficient instrumente de marketing online in sistem performance: livram strategii si gestionam campanii complexe de Google Ads, YouTube Ads, Social Media... vezi detalii »

DWF

Suntem agentia specializata exclusiv in servicii SEO infiintata in anul 2013. Crestem traficul organic non-brand pe site conform obiectivelor de business ale fiecarei companii care apeleaza la serviciile... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related