Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane HR Club 2018 şi-a desemnat câştigătorii. O companie românească şi-a adjudecat cele mai multe premii

Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane HR Club 2018 şi-a desemnat câştigătorii. O companie românească şi-a adjudecat cele mai multe premii

Peste 250 de specialişti în resurse umane, antreprenori şi manageri din companii din România au asistat la a 10-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, organizată de HR Club în seara zilei de 4 aprilie 2018. La ediţia aniversară a Galei au fost premiate 10 companii dintre cele 26 participante cu 46 de proiecte. Compania Solina România a fost favorita acestui an, câştigând 3 premii, inclusiv la categoria cu cele mai multe proiecte înscrise în concurs, „Strategie de Resurse Umane”.

„În mediul de afaceri ultracompetitiv şi disruptiv al zilelor noastre, când schimbarea este singura constantă, Gala HR Club reprezintă platforma perfectă de prezentare a progresului făcut de Resursele Umane în ultimii ani şi evidenţiază modul în care această profesie şi-a câştigat un rol tot mai relevant în strategie şi business”, a declarat Dana Cavaleru, Directorul Executiv HR Club.

Iată lista completă a câştigătorilor Galei HR Club 2018:

  • Secţiunea Proiecte de Resurse Umane

Recrutare şi Selecţie: DHL International România, EuroGSM şi Solina România

Managementul Performanţei şi al Recompensării: Unicredit Bank

Formare şi Dezvoltare: Caroli Foods Group

Strategie de Resurse Umane: Carrefour România, Orange România şi Solina România

  • Secţiunea Management General

Managerul Anului: Dragoş Nan, Plant Manager Ploieşti, Coca-Cola HBC România

Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai puţin de 500 angajaţi: Ciprian Grădinariu şi Oana Piper, Solina România

Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai mult de 500 angajaţi: Şerban Toader şi Mădălina Racoviţan, KPMG România şi Moldova. 

  • Secţiunea Premii Speciale

Premiul Special pentru Inovaţie: EuroGSM, pentru proiectul „KickStart Sales”

Premiul Generaţiei Z: Banca Comercială Română, pentru proiectul „Şcoala de bani”. Menţiune specială: Caroli Foods Group, pentru proiectul „The Academy of Logistics”

Developing Trustworthy Leaders Award, oferit de invitatul de onoare al Galei, Gianpiero Petriglieri: Orange România, pentru proiectul „Shared Experience Ultra-Marathon”

Ca în fiecare an, proiectele câştigătoare şi cele finaliste vor fi incluse în Manualul de Bune Practici, un alt proiect cu tradiţie al HR Club, care prezintă şi promovează bunele practici în industria de resurse umane din România.

 

Mulţumim candidaţilor, juriului şi, bineînţeles, partenerilor care au făcut posibil acest eveniment!

Parteneri anuali: Romanian Software, Trend; Partner on legal matters: PeliFilip; Parteneri premiu: BCR Pensii, Coca-Cola HBC România, Medicover, Regina Maria, Tenaris Silcotub; Parteneri eveniment: Academia de Dans Mihai Petre, AFI Europe, CIEL, Florăria Tria’s, Picturise, Professional.

Parteneri media: Biz, Cariere, Govnet.ro, HR Manager, IQads, Romanian Business Leaders, SMARK.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related