28 de companii naţionale şi multinaţionale au intrat în competiţia Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane HR Club 2019

28 de companii naţionale şi multinaţionale au intrat în competiţia Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane HR Club 2019

A 11-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane HR Club va avea loc pe 27 martie 2019, continuând tradiţia de recunoaştere şi premiere a excelenţei în resurse umane şi managementul oamenilor.

În acest an, 28 de companii au depus 46 de candidaturi, dintre care 37 la cele 4 categorii de Proiecte de Resurse Umane: Recrutare şi Selecţie, Managementul Performanţei şi al Recompensării, Formarea şi Dezvoltarea Oamenilor şi Strategie de Resurse Umane.

Proiectele înscrise în competiţie reflectă pe deplin tendinţele de pe piaţa muncii şi preocupările angajatorilor:

  • combaterea deficitului pronunţat de forţă de muncă, în special în categoria blue collars;
  • pregătirea noilor generaţii de profesionişti şi integrarea lor alături de generaţiile anterioare;
  • digitalizarea proceselor de resurse umane – folosirea de platforme digitale, aplicaţii mobile, machine learning etc. pentru evaluarea performanţelor, recrutare şi învăţare;
  • folosirea unor instrumente precum Design Thinking şi gamificare;
  • interesul pentru crearea unei employee experience care să consolideze implicarea afectivă a angajaţilor.

Celelalte 9 candidaturi s-au depus la secţiunea de Management General, unde se vor acorda premii pentru Managerul anului şi pentru Echipa CEO-HR a anului pentru companii cu peste 500 de angajaţi.  

Proiectele înscrise în competiţie vor fi analizate de către un juriu de profesionişti format din membri seniori ai HR Club cu experienţă semnificativă în resurse umane. Preşedintele juriului va fi Florian Talpeş, CEO Bitdefender. În etapa finală, juriul va fi format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu vor avea proiecte înscrise în competiţie.

Pentru al treilea an la rând, tinerii Generaţiei Z vor oferi un premiu special angajatorilor. Juriul Generaţiei Z va fi format din 4 liceeni care s-au remarcat prin activităţi extraşcolare, abilităţi de leadership şi interes faţă de zona organizaţională.

Cele mai valoroase proiecte de resurse umane desemnate în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club vor apărea în ediţia a 10-a a Manualului de Bune Practici în Managementul Resurselor Umane, un volum care reuneşte şi detaliază cele mai apreciate proiecte de către juriul Galei. Cea mai recentă ediţie a Manualului cuprinde 22 de studii de caz, proiecte înscrise în competiţia anului 2018.

Câştigătorii ediţiei 2018 a Galei la secţiunile din cadrul categoriei “Proiecte de Resurse Umane” au fost companiile DHL International România, EuroGSM, Solina România, Unicredit Bank, Caroli Foods Group, Carrefour România şi Orange România. La secţiunile categoriei “Management General” au câştigat Dragoş Nan (Coca-Cola HBC România), Ciprian Grădinariu şi Oana Piper (Solina România) şi Şerban Toader şi Mădălina Racoviţan (KPMG România şi Moldova). 

Tot pe data de 27 martie 2019, înaintea Galei HR Club, profesioniştii în resurse umane vor putea participa la Master Class-ul A Fresh Perspective on People Analytics susţinut de Max Blumberg, expert internaţional în HR analytics şi fondator Blumberg Partnership, firmă aflată în top 50 firme de consultanţă. 

 

Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane 2019 va avea loc pe 27 martie 2019, între orele 18:30-22:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Parteneri anuali: Romanian Software, Trend
Partner on legal matters: PeliFilip
Parteneri premiu: Coca-Cola HBC România, Great People Inside, Regina Maria
Parteneri: Dr. Pendl & Dr. Piswanger, Rompetrol, Top Employers Institute
Parteneri media: Biz, Cariere, HR Manager, IQads, SMARK
Susţinători media: AngajatorulMeu.ro, Business24, Portal HR, Romania Insider, Ziare.com

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related