Mate X, telefonul pliabil 5G lansat de HUAWEI, desemnat cel mai bun dispozitiv mobil prezent la MWC 2019

Mate X, telefonul pliabil 5G lansat de HUAWEI, desemnat cel mai bun dispozitiv mobil prezent la MWC 2019

Smartphone-ul pliabil 5G HUAWEI Mate X a câștigat prestigiosul premiu GSMA pentru „Cel mai bun dispozitiv mobil prezentat la Mobile World Congress 2019”. HUAWEI Mate X a impresionat prin mecanismul de pliere Falcon Wing, capacitatea de conectare pe rețelele 5G, interacțiunea dintre utilizator și smartphone, dar și capacitatea dispozitivului de a se încărca extrem de rapid, grație tehnologiei SuperCharge.

Acest premiu special și extrem de râvnit de întreaga industrie este oferit de GSMA, organizatorul târgului de tehnologie, produselor lansate recent sau care urmează să intre pe piață și reprezintă cea mai prestigioasă recunoaștere a pionieratului în tehnologie. La începutul săptămânii trecute, la MWC19 Barcelona, Huawei a câștigat o serie de premii GLOMO oferite de GSMA, inclusiv „Cel mai bun smartphone al anului” pentru HUAWEI Mate 20 Pro. 

„Premiile GLOMO reprezintă o recunoaștere a inovației continue și ingeniozității care modelează în acest moment industria noastră și este o realizare excepțională pentru orice companie selectată de către juriul nostru format din experți ai industriei. Mulțumim tuturor participanților, juriului, sponsorilor și partenerilor pentru susținerea în 2019 a premiilor GLOMO”, a declarat John Hoffman (CEO GSMA Ltd).

 

„2019 a fost anul cu cea mai acerbă competiție pentru titlul de cel mai bun dispozitiv mobil recent lansat, dovadă stau toate terminalele nominalizate în această categorie. Înconjurat de o serie de dispozitive mobile care ies în evidență, juriul a considerat că Huawei Mate X aduce cel mai înalt grad de inovație, care contribuie decisiv la trecerea categoriei smartphone-urilor într-o nouă eră. Combinația dintre un ecran pliabil și tehnologia 5G a impresionat decisiv juriul, în această luptă foarte strânsă pentru premiu", au declarat membrii juriului GSMA.

 

„În numele întregii echipe Huawei, aș dori să mulțumesc GSMA pentru acordarea acestui premiu. Suntem onorați și foarte entuziasmați, mai ales că în acest an tehnologia 5G va deveni realitate -  dispozitivele, rețelele, inclusiv procesoarele - toate se vor reuni online. 2019 este anul care va aduce o transformare a modului în care ne conectăm, deschizând noi posibilități în viețile noastre”, a declarat Kevin Ho (Președinte Handset Business, Huawei CBG).

 

Kevin Ho (stânga), John Hoffman (dreapta)

HUAWEI Mate X, cel mai rapid telefon pliabil 5G din lume și primul terminal Huawei care permite consumatorilor să aibă acces la universul tehnologiei 5G, este prevăzut cu un panou flexibil OLED și se pliază cu ajutorul balamalei mecanice Falcon Wing. HUAWEI Mate X este echipat cu chipsetul multifuncțional Balong 5000, construit pe arhitectura de de 7nm, în vreme ce bateria de 4500mAh susține cea mai rapidă încărcare din lume, datorită tehnologiei HUAWEI SuperCharge de 55W. Noile tehnologii de vârf revoluționează forma tradițională a telefoanelor mobile, ducând interacțiunea utilizator-smartphone la un nou nivel și oferind posibilitatea companiilor să exploreze creativ posibilitățile industriei de smartphone-uri.

Încă din momentul lansării, HUAWEI Mate X a fost apreciat pe de către jurnaliștii de top din întreaga lume. Până în prezent, dispozitivul pliabil 5G a fost premiat de peste 30 de publicații prezente la nivel global.  De exemplu, Thomas Husson, analist la Forrester, a declarat pentru Financial Times că apariția HUAWEI Mate X a demonstrat că Huawei este liderul inovării tehnologice actuale.

Huawei investește anual în cercetare și dezvoltare peste 10% din veniturile sale obținute din  vânzări. Numai în 2018, Huawei a alocat 15 miliarde de dolari către cercetare și dezvoltare, obținând 87.805 de brevete. Huawei deține în prezent cea mai puternică rețea de comunicații din lume, putând oferi soluții complet integrate 5G. Huawei se situează pe locul cinci în lume, potrivit „Topului investițiilor în Cercetare și Dezvoltare la nivel European”, realizat de către Comisia Europeană. Investiția continuă în cercetare și dezvoltare reprezintă motivul fundamental pentru care Huawei a reușit să creeze în mod constant produse care au revoluționat piața dispozitivelor mobile. Datorită acestor inovații, livrările globale de telefoane mobile ale companiei au depășit 200 milioane de unități în 2018.

Punând în prim-plan o filosofie de business centrată în jurul consumatorilor, Huawei își menține promisiunea de a facilita tuturor consumatorilor săi accesul la un stil de viață digitalizat. Huawei este unul dintre puținii producători cu capacitatea de a dezvolta o gamă largă de produse 5G și de a oferi experiențe integrate utilizatorilor.

Alături de HUAWEI Mate X, Huawei a prezentat la MWC Barcelona 2019 și notebook-urile HUAWEI MateBook X Pro, HUAWEI MateBook 14 și HUAWEI MateBook 13; precum și routerul HUAWEI 5G CPE Pro.

GSMA este organizația care reprezintă interesele operatorilor de telefonie mobilă, la nivel mondial.  Asociația are în rândul membrilor săi peste 750 de furnizori și aproape 400 de companii din ecosistemele mobile, inclusiv producători de telefoane și dispozitive, companii de software, furnizori de echipamente și de internet. GSMA organizează, de asemenea, cele mai importante evenimente MWC organizate anual în Barcelona, Los Angeles și Shanghai, precum și seria de conferințe regionale Mobile 360.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related