Huawei lansează notebook-urile HUAWEI MateBook 13 și HUAWEI MateBook 14

Huawei lansează notebook-urile HUAWEI MateBook 13 și HUAWEI MateBook 14

Noile notebook-uri FullView se adresează în special tinerilor care pun preț pe stil și performanță.

Huawei a prezentat în cadrul Mobile World Congress organizat în Barcelona notebook-urile HUAWEI MateBook 13 și HUAWEI MateBook 14 – două dispozitive ultraportabile de 13, respectiv 14 inchi, concepute în special pentru tinerii care caută dispozitive performante, la un preț accesibil. Inteligente și inovatoare, noile modele HUAWEI MateBook combină afișajul FullView, performanțele ridicate, calitatea superioară a construcției și aspectul elegant. Noile notebook-uri permit în mod revoluționar conexiuni inteligente cu smartphone-urile, redefinind astfel modul în care dispozitivele pot interacționa și se pot interconecta.

Wang Yinfeng, President of PC and Tablet Product Line, Huawei Consumer BG, a declarat:

"Capabilitatea PC-urilor și a smartphone-urilor de a se conecta între ele va permite consumatorilor să exploreze și să se bucure mai mult de dispozitivele pe care le au. Împreună, acestea reprezintă un pilon-cheie care susține ecosistemul Huawei, în toate scenariile lui. Totodată, suntem martorii unei schimbări în comportamentul consumatorilor – dacă în trecut aceștia erau mai interesați de costuri la achiziția unui PC, acum încep să-și îndrepte atenția către dispozitivele premium. Combinând designul premium, afișajul FullView, performanțele ridicate și caracteristicile de conectivitate mai bune, HUAWEI MateBook 13 și HUAWEI MateBook 14 sunt dispozitivele perfecte pentru consumatorii care caută notebook-uri ușoare, dar performante.”

 

Ecranul FullView disponibil publicului larg

HUAWEI MateBook de 14 inchi este echipat cu afișajul FullView care poartă semnătura Huawei, ramele laterale și cea de sus măsurând doar 4,9 mm. Datorită marginilor înguste, dispozitivul beneficiază acum de un afișaj mai mare, fapt care se traduce printr-un raport ecran-corp de 90%. Spre deosebire de alți producători, Huawei a echipat HUAWEI MateBook 14 cu un afișaj de 3:2, mărind în mod eficient zona vizibilă cu 8,4% față de cea a afișajelor clasice care folosesc formatul 16:9. Acest raport face ca HUAWEI MateBook 14 să fie mai ergonomic și mai potrivit pentru sarcinile de serviciu, deoarece permite afișarea conținutului în mod complet.

Într-o perioadă în care producătorii încorporau afișaje Full HD în dispozitivele lor, Huawei a făcut un nou pas înainte cu HUAWEI MateBook, primul notebook creat vreodată cu un display de 2K+. Afișajul FullView de pe HUAWEI MateBook 14 suportă o rezoluție de până la 2160x1440, la 185ppi, fiind net superioară ecranelor de 1080p cu 157ppi. De asemenea, dispozitivul suportă 100% din gama de culori sRGB, un raport de contrast de 1000: 1 și o luminozitate maximă de până la 300 de unități. Acest lucru permite  notebook-ului să ruleze orice tip de conținut, variind de la imagini statice la filme Blu-ray, facilitând, în același timp, și editarea grafică sau video, prin reproducerea oricărei nuanțe.

Ecranul tactil în 10 puncte este de asemenea disponibil opțional pe HUAWEI MateBook 14. Sprijinind soluția One Glass de la Huawei, afișajul nu numai că urmărește multiple atingeri cu mare precizie, dar acceptă și Finger Gestures Screenshot. Prin efectuarea unei deplasări în jos cu trei degete, utilizatorii pot realiza rapid o captură de ecran. Camera inovatoare încastrată în tastatură protejează confidențialitatea utilizatorilor.

Proiectat sub conceptul "Pure & Invisible", HUAWEI MateBook 14 vine cu o carcasă metalică și elegantă, în stil minimalist, în vreme ce aspectul satinat îi conferă o textură plăcută la atingere. În plus, în ciuda hardware-ului generos care alimentează dispozitivul, HUAWEI MateBook 14 rămâne extrem de portabil, măsurând doar 307,5 x 223,8 x 15,9mm și cântărind doar 1.49kg.

 

Procesorul puternic oferă performanțe remarcabile

Seria MateBook HUAWEI vine ca o extensie naturală a strategiei Huawei de a crea dispozitive care să acopere nevoile utilizatorilor săi. Cu performanțe excelente, elegant și ușor, HUAWEI MateBook 14 a fost conceput pentru a susține performanțele celor aflați mereu în mișcare.

HUAWEI MateBook 14 consemnează performanțe fără precedent asta și datorită procesorului Intel Core i7-8565U (Whiskey Lake) din generația a 8-a. Notebook-ul de 14 inchi vine cu PCIe x4 SSD, care asigură o experiență lină și stabilă în cadrul oricăror operațiuni de folosire. În plus, HUAWEI MateBook 14 dispune de cele mai recente unități grafice NVIDIA® GeForce® MX 250 GPU (TDP 25W) cu 2GB GDDR5 VRAM.

Performanța ridicată aduce după sine și nevoia de o răcire mai eficientă a dispozitivului. Datorită paletelor mai mari, ventilatoarele HUAWEI Shark Fin Fan 2.0 oferă o performanță mai ridicată de evacuare a aerului și implicit de răcire a dispozitivului. În plus, notebook-ul dispune de o tehnologie inteligentă de filtrare care oferă o monitorizare a temperaturii sistemului în timp real și care datorită fantei mai fine de evacuare oferă silențiozitate dispozitivului.

HUAWEI MateBook 14 este echipat, de asemenea, cu o baterie de 57.4Wh, care împreună cu soluțiile inteligente de economisire a energiei, asigură laptop-ului o autonomie extinsă. Bateria HUAWEI MateBook 14 rezistă timp de 15 ore în contextul redării clipurilor video în format 1080p, 14 ore în sistem de utilizare normală și 10,5 ore de navigare pe internet. În plus, conectat doar 15 minute la adaptorului de alimentare de 65W, HUAWEI MateBook 14 poate fi utilizat ulterior timp de trei ore de muncă obișnuită.

 

Tehnologia inovatoare care crește experiența de utilizare indiferent de scenariu

HUAWEI MateBook 14 dispune de noua versiune HUAWEI Share 3.0 OneHop, care permite smartphone-urilor să partajeze instantaneu imagini, clipuri video și documente. O noutate o reprezintă abilitatea de a partaja fișiere între PC și un smartphone, prin simpla agitare a telefonului și apăsarea pictogramei HUAWEI Share de pe notebook, pentru a începe înregistrarea și a iniția transferul. În plus, HUAWEI MateBook 14 beneficiază de funcția Clipboard Sharing, care permite utilizatorilor să trimită un clipboard pe telefoanele și notebook-urile Huawei, realizând o partajare în timp real între dispozitive.

În ceea ce privește viteza de deblocare a dispozitivului, HUAWEI MateBook 14 aduce tehnologia Fingerprint Power Button 2.0 - un buton care integrează senzorul de amprentă digitală în cel de alimentare, așadar pornirea și deblocarea dispozitivului făcându-se printr-o singură atingere. Combinat cu optimizările BIOS, această soluție inovatoare simplifică experiența de pornire a dispozitivului și permite utilizatorilor să folosească imediat notebook-ul.

Pentru a oferi cea mai bună calitate a sunetului, HUAWEI MateBook 14 suportă Dolby Atmos®, creând o experiență audio uimitoare în căști. Sistemul audio susține, de asemenea, Amazon Alexa și Microsoft Cortana, doi asistenți vocali inteligenți, adăugând astfel o altă modalitate de interacțiune cu PC-urile.

Noul HUAWEI MateBook 13 se remarcă drept un dispozitiv destinat absolvenților și tinerilor profesioniști. Notebook-ul redefinește standardele de afișare, performanță și interconectare pe segmentul dispozitivelor de 13 inchi. Alimentat de procesorul Intel Core i7-8565U de generație 8 și NVIDIA GeForce MX150 GPU, notebook-ul de 13 inchi folosește tehnologia HUAWEI Shark Fin Fans 2.0 pentru răcire. HUAWEI MateBook 13 dispune de un afișaj FullView de 3:2 cu opțiune multitouch în 10 puncte și un raport de ecran de 88%. Acesta susține, de asemenea, posibilitatea de a capta screenshots cu ajutorul a trei degete. HUAWEI MateBook 13 oferă upgrade-ul HUAWEI Share 3.0, completând experiența tuturor scenariilor în care sunt conectate dispozitivele, de la PC la smartphone-uri.

În prezent, Huawei deține un portofoliu complet de produse PC, pornind de la seria premium HUAWEI MateBook X, continuând cu seria HUAWEI MateBook, cu modelele MateBook D și  MateBook E. Huawei se angajează să furnizeze consumatorilor săi produse fiabile, de înaltă calitate, care integrează cele mai noi tehnologii. HUAWEI MateBook 13 și HUAWEI MateBook 14 îmbogățesc și îmbunătățesc experiența tuturor scenariilor de pe toate dispozitivele.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related