Huawei dezvăluie noul model HUAWEI MateBook X Pro

Huawei dezvăluie noul model HUAWEI MateBook X Pro

Notebook-ul Ultra FullView redefinește inteligența mobilă și interconectivitatea, oferind consumatorilor o experiență integrată.

Huawei, lider în tehnologie și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a prezentat în cadrul Mobile World Congress organizat în Barcelona noua versiune a primului notebook FullView - HUAWEI MateBook X Pro. Varianta actualizată a HUAWEI MateBook X Pro, care a marcat începutul ascensiunii Huawei în industria PC, prezintă toate caracteristicile care definesc notebook-ul emblematic: design artistic, inovație și inteligență, aducând performanțele și interconectivitatea la noi înălțimi.

"Fiind un notebook ultrasubțire, noul HUAWEI MateBook X Pro încorporează perfect designul și calitatea conferite de semnătura Huawei. În același timp, progresele înregistrate cu ecranul tactil Ultra FullView, consumul de energie, performanța și conectivitatea pentru toate scenariile vin să îi ajute pe consumatori să rămână productivi oricând și oriunde. Designul premium, tehnologia inovatoare și inteligența sunt înrădăcinate în ADN-ul Seriei MateBook X Pro, iar cea mai recentă creație reflectă întrutotul această valoare. Este cel mai puternic și inteligent dispozitiv portabil pe care l-am creat și suntem încântați să-l putem aduce în mâinile consumatorilor", a declarat Wang Yinfeng (President of PC and Tablet Product Line, Huawei Consumer BG).

 

Experiența uluitoare oferită de display-ul Ultra FullView

HUAWEI MateBook X Pro se remarcă drept un dispozitiv destinat în special profesioniștilor aflați  mereu în mișcare și creatorilor de conținut care își setează standarde înalte. Noul HUAWEI MateBook X Pro vine cu o carcasă metalică și cu un finisaj satinat premium, extrem de plăcut la atingere. Disponibil în culorile Mystic Silver și Space Gray, cel mai recent notebook emblematic al companiei Huawei este ultraportabil, având doar 14.6mm grosime și cântărind 1.33kg, ceea ce îl face un dispozitiv perfect pentru orice profesionist aflat mereu în mișcare.

Huawei a creat afișajul Ultra FullView având ca inspirație designul industrial. Cu rame subțiri pe toate laturile, ecranul Ultra FullView atinge un aspect ratio de 91% pe HUAWEI MateBook X Pro. În plus, Huawei iese din tipare, adoptând un raport de aspect neconvențional de 3:2 pentru afișare, care este mult mai potrivit pentru crearea de conținut.

Construit pe tehnologia LTPS, ecranul Ultra FullView de 13.9 inchi suportă o rezoluție de 3K (3000x2000) și 100% din gama de culori sRGB, oferind o experiență de divertisment mult mai captivantă. În plus, ecranul acceptă multitouch în 10 puncte și Finger Gestures Screenshot (disponibil pe versiunea PC Manager 9.1 sau mai recente) pentru a oferi utilizatorilor o modalitate nouă și mai intuitivă de a folosi dispozitivele.

 

Performanțele de ultimă generație creează productivitate maximă

HUAWEI MateBook X Pro încorporează cele mai relevante inovații în materie de notebookuri. Ușor și portabil, HUAWEI MateBook X Pro aduce o performanță fără compromisuri oferite de Intel® Core™ i7-8565U și i5-8265U din generația a 8-a. Echipat cu NVIDIA® GeForce® MX250 care rulează pe 2GB GDDR5 VRAM, noul HUAWEI MateBook X Pro oferă o experiență lină indiferent de modul de folosire, de la editarea grafică și video, la jocurile de conținut și redare media.

Pentru o performanță eficientă și silențioasă de răcire, emblematicul notebook găzduiește un sistem inteligent care comută dinamic între modurile active și cele pasive, în vreme ce paletele mai mari ale celor două ventilatoare HUAWEI Shark Fin Fans 2.0 produc o ieșire mai rapidă a aerului. Noul HUAWEI MateBook X Pro dispune, de asemenea, de o tehnologie inteligentă de filtrare care oferă o monitorizare a temperaturii sistemului în timp real și care, datorită fantei mai fine de evacuare a aerului, oferă silențiozitate dispozitivului.

Pe lângă numeroasele caracteristici menite să încurajeze și să stimuleze productivitatea, HUAWEI MateBook X Pro vine echipat și cu un sistem de sunet desăvârșit - Dolby Atmos®. Realizate în parteneriat cu Dolby, difuzoarele creează o experiență de sunet excepțională, care vor da senzația utilizatorilor că se află chiar în mijlocul acțiuni.

În plus, HUAWEI MateBook X Pro este echipat cu o baterie masivă de 57.4Wh. Datorită proprietăților de economisire a energiei dezvoltate de Huawei, utilizatorii se vor putea bucura de o baterie care rezistă de-a lungul întregii zile, nefiind nevoie să mai cupleze dispozitivul la un cablu de alimentare.

HUAWEI MateBook X Pro este echipat cu un nou port Thunderbolt ™ 3 care acceptă transmisia de date în ambele direcții, cu o viteză de până la 40Gbps. Cei care călătoresc frecvent vor fi încântați să descopere că noul HUAWEI MateBook X Pro suportă cel mai rapid transfer Wi-Fi din lume pe un notebook, ceea ce îi permite să acceseze mai bine semnalul și să asigure o conectivitate mai stabilă față de celelalte dispozitive de pe piață. Sistemul Bluetooth 5.0 integrat în cel mai nou flagship MateBook vine cu o viteză dublă de transmisie a datelor, cu o acoperire de semnal de patru ori mai mare și o capacitate de transmisie de opt ori mai mare față de varianta precedentă. Aceasta înseamnă că noul notebook poate fi conectat de la o distanță mai mare, semnalul rămânând stabil.

 

Interconectare inteligentă

Integrat în HUAWEI MateBook X Pro, noua versiune HUAWEI Share 3.0 OneHop vine să rezolve dificultățile de transmitere a datelor între notebook-urile Windows și smartphone-urile Android. HUAWEI Share 3.0 suportă atât transferurile de imagini și video-uri între PC-uri și smartphone-uri, ci și transferuri de documente în ambele sensuri. Doar prin agitarea telefonului și atingerea "PC HUAWEI Share" pe computer, fișierul deschis pe ecranul notebook-ului va fi trimis pe telefonul mobil. Pe lângă HUAWEI Share 3.0 OneHop, Huawei a dezvoltat și caracteristica de partajare Clipboard Sharing, care permite utilizatorilor să trimită simultan un clipboard pe două dispozitive. Cu aceasta, utilizatorii pot copia conținut de pe un dispozitiv și îl pot transfera pe un alt dispozitiv din apropiere. 

Lider în inovație în privința dispozitivelor inteligente, Huawei aplică expertiza tehnologică și pe HUAWEI MateBook X Pro pentru a oferi consumatorilor experiențe unice și desăvârșite de utilizare. Cele mai noi tehnologii din industrie, precum Fingerprint Power Button 2.0 și camera încastrată în tastatură, aduc o serie de beneficii. Dacă prima permite consumatorilor să-și autentifice rapid identitatea chiar în momentul pornirii dispozitivului, cea din urmă le protejează confidențialitatea, maximizând afișajul. Adaptorul portabil și multifuncțional HUAWEI USB Type-C suportă multiple standarde de încărcare rapidă, fiind util în special celor care sunt mereu pe drumuri, deoarece elimină necesitatea de a transporta mai multe adaptoare de alimentare.

Huawei își menține angajamentul luat față de piața notebook-urilor high-end și va continua să integreze cele mai noi inovații în domeniul smartphone-urilor și în gama de PC-uri, cu scopul de a permite consumatorilor să se bucure de măiestria, inovația și tehnologiile inteligente care caracterizează produsele sale emblematice.

 

Noul MateBook X Pro va fi pus în vânzare începând cu luna aprilie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related