Unilever lansează campania „Plantează un copac și oferă-l cuiva drag!” alături de Plantăm fapte bune în Romania și Mega Image

Unilever lansează campania „Plantează un copac și oferă-l cuiva drag!” alături de Plantăm fapte bune în Romania și Mega Image

Începând cu 1 martie 2019, Unilever împreună cu Plantăm Fapte Bune în România lansează campania „Plantează un copac și oferă-l cuiva drag!” in rețeaua Mega Image.

Unilever, unul dintre liderii globali pe piaţa bunurilor de larg consum, cunoscut pentru implicarea într-un stil de viață sustenabil și investițiile în comunitatea locală și în mediu, se alătură inițiativei Plantăm fapte bune în România împreună cu Mega Image pentru a împăduri zonele din sudul României.

Aceasta campanie continuă seria acțiunilor de sustenabilitate desfășurate de Unilever în România, compania fiind cunoscută la nivel local pentru campaniile inițiate de Domestos (Domestos susține igiena în școli), Cif (Cif curăță România) sau Rexona (Rexona te provoacă la 5000 de pași pe zi împreună cu Simona Halep).

 

„Unilever este recunoscut și apreciat pentru brandurile care investesc într-un stil de viață sustenabil și în creșterea impactului social pozitiv. «Plantează un copac și oferă-l cuiva drag!» este o inițiativă puternică și sperăm să aibă un ecou pozitiv în rândurile consumatorilor care pot contribui printr-un gest simplu la o acțiune cu efecte pe termen lung pentru binele comunității și al mediului”, declară Lavinia Gheorghe (Customer & Channel Development Lead Unilever South Central Europe).

 

Plantăm fapte bune în România este o iniţiativă naţională de împădurire bazată pe voluntariat, care a pornit la drum în 2011. Până în prezent, aproape 35.000 voluntari au plantat și îngrijit 736.000 copăcei pe un total de peste 235 hectare de terenuri publice neproductive în localități din 27 de judeţe.

Pentru a te alătură campaniei „Plantează un copac și oferă-l cuiva drag!” trebuie să achiziționezi produse Unilever din cadrul magazinelor Mega Image în valoare de minimum 30 RON. Înscrierea în campanie se face pe baza înregistrării bonului fiscal pe unilevertepremiaza.ro . Astfel, vei putea oferi cuiva drag un copac, pe care va avea ocazia să îl planteze într-un nou spațiu verde alături de Plantăm fapte bune în România. Pe lângă participarea în cadrul acestei inițiative de împădurire, persoanele înregistrate vor avea șansa de a câștiga biciclete Pegas. Aceste premii se vor acorda prin extragere la tombolă, care va avea loc la finalul campaniei.

Produse participante în campanie sunt: Dove, Dove Men + Care, Rexona, Dero, Omo, Coccolino, Cif, Domestos, Delikat, Hellmann’s. Campania se desfășoară pe toată perioada lunii martie. 

Unilever se concentrează asupra furnizării mai multor beneficii sociale și de mediu în mai multe părți ale lumii prin intermediul Unilever Sustainable Living Plan (USLP). Încă de la începutul lansării USLP în 2010, Unilever a raportat deschis progresul companiei și au făcut pași mari în îndeplinirea multora dintre obiectivele ambițioase pe care le-au stabilit. În momentul de față, Unilever este pe cale să îndeplinească în jur de 80% din angajamentele globale, printre care îmbunătățirea sănătății și a bunăstării a 1 miliard de persoane, reducerea impactului asupra mediului la jumătate și îmbunătățirea mijloacelor de trai pentru milioanele de angajați, furnizori și comercianți.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related