KFC dă startul, în fiecare zi, cu meniul pentru Mic Dejun. Produsele se găsesc în 27 dintre restaurantele din ţară

KFC dă startul, în fiecare zi, cu meniul pentru Mic Dejun. Produsele se găsesc în 27 dintre restaurantele din ţară

Lanţul de restaurante KFC pune accent pe cel mai important moment al zilei, Micul Dejun, şi oferă clienţilor săi o varietate de produse precum sandvişuri, wrap-uri, deserturi şi cafea, menite să le ofere energia de care au nevoie, chiar de la primele ore ale dimineţii. Meniul este disponibil în 27 dintre restaurantele KFC din ţară, în fiecare zi, până la ora 12:00. 

Produsele sunt preparate proaspăt, cu ingrediente fresh, de calitate superioară, de către bucătarii KFC, în funcție de preferințele clienților. Chicken Toast, Morning Twister şi Chicken Bacon Cheese sunt doar câteva dintre sortimentele disponibile în oferta variată de Mic Dejun. Noutatea meniului o reprezintă Morning Meltz, un wrap delicios într-o tortilla rumenită, care conține ouă, bacon, brânză Cheddar şi salată iceberg.

Cafeaua Seattle’s Best Coffee, un alt produs nelipsit din meniul KFC poate fi savurată în opt sortimente gustoase, oferind energie şi bună dispoziţie încă de la primele ore ale dimineții. De asemenea, iubitorii deserturilor se pot bucura de produsele disponibile în ofertă, precum clătite cu topping de zmeură, ciocolată și căpșuni, choco cookie și brioşe cu ciocolată sau portocală.

 

„Ştim cât este de important pentru fanii KFC să îşi înceapă ziua în cadrul restaurantului lor preferat, cu produsele finger lickin’ good, pe care le îndrăgesc de atâta timp. Varietatea şi combinaţia de arome ne-au ajutat să creăm un meniu complet şi cu ingrediente proaspete.

Prin intermediul ofertei pentru Mic Dejun, ne dorim să le oferim consumatorilor produse de calitate, sandvişuri premium şi posibilitatea de a-şi alege preparatele dintr-un meniu variat. Îi aşteptăm în restaurante, chiar de la primele ore ale dimineţii, pentru a se bucura de o atmosferă plină de energie." declară Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related