Sphera Franchise Group inaugurează cea de-a 12-a unitate KFC din Italia

Sphera Franchise Group inaugurează cea de-a 12-a unitate KFC din Italia

Operatorul francizei KFC în România, Sphera Franchise Group, anunţă cea de a doua deschidere din această lună, pe piaţa internaţională, în zona de nord-vest a Italiei. Planurile de expansiune în zona Piemont s-au conturat odată cu cererea crescută din partea consumatorilor locali pentru produsele KFC recunoscute la nivel internaţional.

În ultimii doi ani, francizorul român a pus bazele a două restaurante KFC în regiunea Piemont şi continuă dezvoltarea brandului cu cea de a treia locaţie. Fanii brandului pot acum să servească masa într-un spaţiu modern și plăcut, bucurându-se de produsele delicioase ale Colonelului Sanders. Noua unitate se află în provincia Torino, la doar câteva minute de binecunoscutul oraş italian, în zona metropolitană, Settimo Torinese, în Centrul Comercial Settimo Cielo, recent construit.

 

„Împreună cu echipa KFC am reuşit să deschidem două locaţii într-o lună, fapt care ne bucură şi ne încurajează să continuăm planurile de expansiune, până la finalul anului. Grupul Sphera este unul dintre jucătorii importanți ai industriei de food service din România, dar, în paralel, dezvoltă brandul şi pe teritoriul italian, unde piaţa este într-o continuă dezvoltare. Am identificat această oportunitate şi deţinem, în prezent, 12 locaţii în diferite zone ale Italiei”, a spus Călin Ionescu (Sole Director US FOOD NETWORK S.r.l., filială a Sphera Franchise Group S.A.).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related