Grupul S&T revine la participație de 100% în filiala S&T România SRL

Grupul S&T revine la participație de 100% în filiala S&T România SRL

Din motive strategice, S&T AG a redobândit 30% din acțiunile deținute de partnereul său QBS în S&T România SRL - o filială S&T AG cu sediul în București. Această schimbare oferă companiei S&T o participație de 100% în S&T România SRL. 

Relația de lucru dintre S&T AG și QBS trebuie să fie acum utilizată pentru a urmări intensiv asigurarea unor noi oportunități în sectorul public din România.

"Dorim să îi mulțumim lui Octav Nicolau, proprietar și Președinte al QBS, pentru eforturile sale din ultimii ani. Acestea au contribuit la îndeplinirea succeselor realizate în comun de compania sa și de S&T. Vom continua această relație profesională în următorii ani, deoarece ne permite să ajutăm clienții noștri din România și să ne dezvoltăm poziția pe această piață", afirmă Peter Sturz (COO al S&T).
"Răscumpărarea acțiunilor din filiala noastră din România face parte din planurile ambițioase ale Grupului S&T pentru următorii ani. Această schimbare a fost planificată de ceva timp."

Nicoleta Macovei este Directorul General al S&T România SRL din martie 2018. Obiectivul ei este dezvoltarea pas cu pas a acestei companii într-unul dintre cei mai importanți integratori de sisteme informatice din România.

S&T AG conduce un grup de tehnologie care are aproximativ 3.900 de angajați, care operează în mai mult de 25 de țări din întreaga lume. Grupul S&T AG este listat la Bursa din Frankfurt (ISIN AT0000A0E9W5, WKN A0X9EJ, SANT). S&T face parte din indexul TecDAX al agențiilor de tehnologie avansată. S&T este un furnizor de mare importanță în Europa Centrală și de Est de sisteme IT și servicii și soluții incluse în acestea. S&T, care a preluat , în 2016, o participație la Kontron AG - unul dintre liderii de pe piața mondială a computerelor integrate - și-a îmbunătățit portofoliul de tehnologii brevetate utilizate în domeniul aparatelor, seucrității cloud, software și energiei inteligente. Această mișcare a făcut S&T unul dintre principalii furnizor de pe piețele internaționale pentru tehnologiile Industry 4.0 and IoT (Internet of Things).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related