KFC România anunţă deschiderea celui de-al doilea Coffee Corner din centrul Bucureştiului, situat pe Calea Dorobanţi

KFC România anunţă deschiderea celui de-al doilea Coffee Corner din centrul Bucureştiului, situat pe Calea Dorobanţi

KFC România deschide anul acesta cel de-al doilea Coffee Corner din București. Cu o investiție de aproximativ 65.000 euro, noul Coffee Corner amplasat în interiorul restaurantului KFC Dorobanţi este destinat tuturor celor care își doresc să înceapă diminețile cu o cafea proaspătă sau să îşi îndulcească simţurile cu o gustare din gama de deserturi.

Pentru o experienţă plină de savoare, KFC pune la dispoziţia consumatorilor un meniu ofertant, format din cafeaua Seattle’s Best Coffee proaspăt măcinată, potrivită pentru toate gusturile: Espresso, Americano, White Americano, Mocha, Caramel Latte sau deliciosul Cappuccino. În plus, pentru zilele calde de vară, Iced Latte-ul preparat de barista specializat KFC este alegerea perfectă, fiind un produs răcoros, aromat şi plin de savoare, cu ingrediente precum caramel sau vanilie.

 

„Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea unui nou Coffee Corner KFC în București, al doilea după cel din Unirea Shopping Center. Restaurantul din Dorobanți este un punct strategic în rețeaua noastră de restaurante prin poziționarea centrală și printr-un flux mare de clienți care ne trec pragul în fiecare zi.

Datorită experienţei acumulate în domeniu, noi ne dorim să creştem gradual deschiderile acestor spaţii dedicate iubitorilor de cafea, să le implementăm şi la nivel naţional în anii ce urmează. Totodată, în perioada următoare ne propunem să oferim clienților nostri o gamă cât mai variată de produse, astfel încât să îi surprindem cât mai curând cu noutăţi în cadrul sortimentelor de cafea şi a preparatelor delicioase din gama de deserturi.”, a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group).

 

Noul KFC Coffee Corner Dorobanţi este dotat cu echipament de ultimă generaţie, specific cafenelelor, iar servirea clienţilor din restaurant se face în veselă de porţelan. Cafeaua Seattle’s Best Coffee este preparată de către un barista specializat cu ajutorul unei maşini de cafea semiautomată, special concepută pentru cafenele.

Meniul KFC Coffee Corner conţine şi produse de viennoiserie precum croissant-ul sau pain au chocolat, alături de Stracciatella mousse, Panna Cotta, Carrot Cake sau Cheesecake-ul cu topping de ciocolată sau afine, dar şi alte deserturi pe care fanii KFC le pot încerca.

Oferta este disponibilă doar în restaurantele KFC din cadrul Unirea Shopping Center şi KFC Dorobanţi din Bucureşti.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related