Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia, o vacanţă italiană la Marea Negră

Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia, o vacanţă italiană la Marea Negră

Peroni Ambra, o bere specială cu o reţetă unică, disponibilă exclusiv la Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia

Peroni Nastro Azzurro inaugurează pentru al doilea an consecutiv Riviera Peroni al Café del Mar, un spațiu care aduce eleganța și rafinamentul stilului italian în inima stațiunii Mamaia și care pe tot parcursul verii va celebra cultura Italiei în toate formele ei de exprimare.

Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia va fi deschisă până la finalul verii și le propune vizitatorilor o vară inspirată de stilul “dolce far niente” şi evenimente pline de rafinament astfel încât toți cei care îi trec pragul să se poată bucura de o experiență autentică italiană.

În această vară, vizitatorii Riviera Peroni vor putea gusta în exclusivitate Peroni Ambra, o bere specială cu o reţetă unică. O băutură de tip aperitiv, delicioasă, care îmbină prospețimea și gustul răcoritor Peroni Nastro Azzurro cu Chinotto - un citric rar, autentic italian, cultivat și recoltat în regiunea Liguria din Nord-Vestul Italiei. Peroni Ambra este o bere echilibrată și aromată, cu o uşoară tentă amăruie, care se servește cu gheață și coajă de portocală.

 

„Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia este deja un punct de reper pentru toţi consumatorii care doresc să descopere variatele gusturi ale Italiei, mâncare, băutură, experienţe. În plus, după feedback-ul pozitiv primit la Casa di Peroni, anul acesta dorim să oferim tuturor celor care îşi petrec vacanţa la mare posibilitatea de a degusta Peroni Ambra, o băutură aperitiv, potrivita pentru o zi călduroasă de vară, cu un ritual de servire deosebit ce pune în evidenţă gustul special. ”, a declarat Bogdan Jianu (Brand Manager Ursus Breweries).

 

Un element ce nu va lipsi în serile de vară în stil italian este Peroni Piccola, faimoasa sticlă-bijuterie, care va fi savurată la cele mai efervescente petreceri de la Riviera Peroni.

Pentru a completa experienţa italiană la malul mării, Peroni Nastro Azzurro şi Café del Mar Mamaia invită pasionaţii de muzică live să se bucure la fiecare două săptămâni de Una Notte Italiana, alături de artiştii italieni Giorgio Ciabatoni şi Don Miché.

 

Ne bucurăm să inaugurăm şi în această vară Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia, alături de Peroni Nastro Azzurro. Am pregătit pentru vizitatorii noştri un calendar divers de evenimente ce le vor oferi o experienţă autentică la malul mării, de la seri relaxante cu muzică italiană live şi jazz la petreceri tematice în fiecare săptămână şi zile de odihnă pe plajă, alături de un Peroni Nastro Azzurro rece.”, a declarat Adrian Dinu (Manager Café del Mar Mamaia).

  

Vara, anotimpul perfect pentru #LaGrandeItalia si o croaziera pe Marea Mediterana

Peroni Nastro Azzurro lansează o provocare către consumatori şi îi invită să adopte stilul relaxat şi optimist al italienilor pentru a descoperi #LaGrandeItalia, o stare de spirit prezentă pretutindeni, printr-un concurs online derulat pe peroniitaly.ro, prin care aceștia pot câștiga, prin tragere la sorți, o croazieră pentru două persoane la Marea Mediterană sau săptămânal, weekenduri pentru două persoane la Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia.

În plus, începând cu 20 iulie și până la finalul verii, vizitatorii au şansa să participe la o serie de concursuri pe plajă prin care, la achiziţia produselor Peroni Nastro Azzurro (Piccola, Ambra sau draught) pot câștiga accesorii ideale pentru o vacanță la mare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related