Cel mai complex program de training în domeniul floristicii obține recunoașterea AIFFR

Cel mai complex program de training în domeniul floristicii obține recunoașterea AIFFR

Viitorii absolvenți ai cursurilor de florist organizate de agenția Creative Business Management și florăria Floridelux.ro vor avea recunoașterea Asociației Interprofesionale a Floriștilor și Floricultorilor din România (AIFFR). La finalizarea modulelor de curs, aceștia vor primi un certificat de absolvire care atestă apartenența la grupul de profesioniști care activează în domeniul floristicii. AIFFR este o alianță de companii puternice si inovative care activează în industria floristică. Din asociație fac parte producători, importatori, distribuitori, designeri florali, floriști și profesori.

 

Asociația este o voce a industriei, militând pentru creșterea competitivității, a educației și a tehnicilor de vânzare în domeniul florilor. Obiectivele sale includ contribuția la calificarea forței de muncă din acest domeniu la standarde care să fie recunoscute de către toți membrii săi. Recunoașterea cursurilor de decorator floral și a întregului program de floristică desfășurat de unii dintre membrii fondatori ai acestei asociații este un semn de recunoaștere a standardelor educaționale pe care le respecta trainerii noștri”, a declarat Marius Dosinescu (președintele AIFFR).

 

Programul de pregătire în floristică desfășurat de Floridelux.ro și Creative Business Management este cel mai complex lansat pe piața din România. Întregul stagiu de pregătire însumează peste 220 de ore de teorie și practică și se întinde pe parcursul unui an de zile. Programul este echivalentul unui MBA în domeniul floristicii și beneficiază de două acreditări ANC recunoscute la nivel european: Floral Decorator si Competente antreprenoriale. La finalul primelor două module de curs, Decorator floral- hobby și artă și Florist Junior, participanții vor putea obține, în urma unui examen, certificatul de Florar Decorator cu cod COR 611203. Următoarele două module sunt axate pe dezvoltarea abilităților de business în domeniul floristicii și sunt predate de fondatorii celei mai mari florării online din România, Floridelux.ro. Florist Specialist și Florist expert sunt module care oferă o specializare avansată celor care vor să dezvolte o afacere în acest domeniu. Absolvenții acestor module vor putea obține un certificat de Competențe antreprenoriale, recunoscut de către Autoritatea Națională pentru Calificări.

 

Recunoașterea AIFFR este o nouă dovadă a nivelului înalt de pregătire pe care îl oferim în cadrul acestui program. Pregătirea se face în atelierul Floridelux.ro, ceea ce oferă cursanților o experiență completă și o înțelegere mai ușoară a noțiunilor predate de traineri. Ne dorim ca acest program să aibă recunoașterea industriei și să devină o sursă credibilă de forță de muncă cu o calificare înaltă”, a declarat Bianca Preda (business manager în cadrul agenției Creative Business Management).

 

Următoarele sesiuni de curs sunt programate să înceapă la finalul lunii iulie, cu o nouă ediție a cursului de Decorator Floral - Hobby și Artă, iar cei care optează pentru modulele următoare pot beneficia de ofertele early bird, lansate de organizatori în aceasta perioadă.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related